• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραπολιτικά Αργολίδα
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Reading: Στην Κινητοποίηση της Αθήνας οι πολιτικοί συνταξιούχοι του δήμου Άργους / Μυκηνών
Μοιράσου το
Παραπολιτικά ΑργολίδαΠαραπολιτικά Αργολίδα
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Search
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
© Mediacon Network. All Rights Reserved.
FeaturedΑργολίδαΕιδήσειςΚοινωνία

Στην Κινητοποίηση της Αθήνας οι πολιτικοί συνταξιούχοι του δήμου Άργους / Μυκηνών

Τελευταία ενημέρωση: 16 Νοεμβρίου 2024 16:11
parapolitika.ts
Μοιράσου το
5 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 22 – 11 – 2024  και ώρα 09:00 από την Πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) και είναι ΔΩΡΕΆΝ η μετακίνηση.

Την Παρασκευή 22 του Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι για τους συνταξιούχους από όλες τις γωνιές της χώρας οδηγούν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα μπροστά στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου. Θα ακολουθήσει πορεία στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με το κεφάλι ψηλά. Με αξιοπρέπεια άνδρες – γυναίκες δίνουμε μαζικά «παρών» στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων και απαιτούμε άμεσες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που τσακίζουν τη ζωή μας για πολλά χρόνια. Διεκδικούμε ζωή με αξιοπρεπή διαβίωση, με επαρκείς συντάξεις, κοινωνική προστασία, κοινωνικά δικαιώματα, δημόσια δωρεάν υγεία, δωρεάν φάρμακα, δημόσια κοινωνική ασφάλιση σύμφωνα με αυτά που σε όλη μας την ζωή έχουμε πληρώσει.

- Διαφήμιση -

Όλα εκείνα τα οποία αυτά τα χρόνια μας έχουν αφαιρεθεί από όλες τις κυβερνήσεις και την σημερινή για να εξοφλούνται τα δανεικά και αγύριστα των τραπεζών και των επιχειρηματικών ομίλων. Από όλους αυτούς που μετρούν δισεκατομμύρια και ζουν παρασιτικά από τον δικό μας μόχθο.Δυναμώνουμε τον αγώνα, την σύμπνοια, την ενότητά μας, απορρίπτουμε τα ψίχουλα,τα επιδόματα πείνας και απαιτούμε λύσεις στα προβλήματά μας μεαιτήματα που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές μας ανάγκες και την ικανοποίηση σε όλα μας τα δικαιώματα σε αυτά που προκύπτουν από τις περικοπές και την ανυπόφορη ακρίβεια.

Διεκδικούμε:

 Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις στο ύψος του πληθωρισμού και κατώτερη σύνταξη στο 80% του κατώτερου μισθού.

 Νομοθετική ρύθμιση και άμεση απόδοση της 13ης και 14ης πληρωμένης σύνταξης.

 Άμεση καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, δίχως δικαστήρια και προαπαιτούμενα, για το 11μηνο 2015 – 2016.

 Ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους.

 Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης (ΑΚΑΓΕ).
 Να δοθούν συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους που χρωστάνε στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αφού τους αφαιρεθούν οι τόκοι και οιπροσαυξήσεις, το υπόλοιπο ποσό να παρακρατείται από την σύνταξη μέχρι 15%.

 Στην σύνταξη χηρείας να αποδίδεται το 70% του αποθανόντος, χωρίς άλλη περικοπή, ο επιζών να έχει το δικαίωμα επιλογής σύνταξης.

 Η Εθνική Σύνταξη να αποδίδεται σε όλες τις συντάξεις.

 Την άμεση πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών και δημιουργία μονάδων ΜΕΘ και κατάργηση κάθε πληρωμής στις δημόσιες δομές υγείας.

 Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που να συνδέονται με όλες τις βαθμίδες του δημόσιου συστήματος Υγείας και να παρέχονται δωρεάν.

 Να ανοίξουν όλες οι δομές υγείας που παραμένουν κλειστές και να δημιουργηθούν δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.

 Να προσληφθεί προσωπικό στον ΕΦΚΑ και όλα τα αναγκαία τεχνικά μέσα για την άμεση έκδοση των συντάξεων.

 Κοινωνικός Τουρισμός για όλους.

Με την μαζική μας αγωνιστική στάση και δράση, δίνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αποκατάστασης της αλήθειας απέναντι στην θανατηφόρα προπαγάνδα της κυβέρνησης και μερίδας των ΜΜΕ-τύπου. Σε αυτούς που καθημερινά τρώνε παντεσπάνι πουλώντας μας αέρα κοπανιστό, λέγοντας ψέματα και μισές αλήθειες γιααναδρομικά και δήθεν αυξήσεις. Σε αυτούς που καλλιεργούν έναν απαράδεκτο αποπροσανατολισμό την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία μας θα λάβει μόνο λογιστικές αυξήσεις, δηλαδή νέες μειώσεις, μέσω της Προσωπικής διαφοράς, της εισφοράςαλληλεγγύης, την άνοδο της εφορίας την στιγμή της πρωτοφανούς ακρίβειας. Δίνουμε αγωνιστική απάντηση, μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους καλλιεργούν τον φόβο, την αποχή, την λογική ότι «δεν γίνεται τίποτε». Ξεσηκωνόμαστε γιατί ο κόμπος έφθασε στο χτένι, γιατί το ξέρουμε από την πείρα μας δεν υπάρχει άλλη δύναμη που μπορεί να βάλει φρένο στον κατήφορο των απαιτήσεων των επιχειρηματικών ομίλων,των κυβερνήσεων και των κομμάτων που τους υπηρετούν τόσο γι’ αυτά που ζούμε αλλά και αυτά που έρχονται.

Δεν υπάρχει άλλη δύναμη εκτός από αυτή του εργατικού, λαϊκού, συνταξιουχικού κινήματος που μπορεί να επιβάλει και θα επιβάλει λύσεις,αρκεί να το πιστέψουμε για να ζήσουμε μια ζωή με αξία, αξιοπρέπεια και δικαιώματα που είναι πληρωμένα με τον δικό μας ιδρώτα. Μια ζωή με παρακαταθήκη για την νέα γενιά που μας ακολουθεί.Μόνο με τον ενωμένο αγώνα μας,την μαζική μας συμμετοχήμε αισιοδοξία και το κεφάλι ψηλά, μπορούμε και θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που έχουν αφανίσει την ζωή μας

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ -ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Άρθρα που δεν πρέπει να χάσεις

Νότια Κυνουρία: Ξεχωρίζει το Melitzazz και το ΠαραΤυρό στις πολιτιστικές εκδηλώσεις
Η εισήγηση Μούγιου για το Κτηματολόγιο- Πελεή
Κώστας Τζιούμης: «Υποδεχόμαστε το ΕΚΟ Rally Acropolis 2026 με δυο ειδικές διαδρομές στο Δήμο Τρίπολης»
Κατεδαφίζουν τα επικίνδυνα στην Ερμιονίδα
“Μαραθώνιος Ανάγνωσης” από την Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών
TAGGED:ΚινητοποίησηΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ / ΜΥΚΗΝΩΝ
Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook Email Print

Ροή Ειδήσεων

Κολυδάς: Πέφτει η θερμοκρασία τον Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα – Μετά τις 17 Αυγούστου νέα άνοδος
Καιρός
Καιρός: Επικίνδυνο κοκτέιλ ζέστης ξηρασίας και ανέμων που ενισχύονται – Τι αναμένεται τον Δεκαπενταύγουστο
Καιρός
Καμπανάκι Κολυδά για τον καιρό – Επιμένουν οι ισχυρές ριπές ανέμων
Καιρός
Καιρός: Βοριάδες έως 8 μποφόρ και 39άρια – Βροχές και πιθανόν καταιγίδες στα ορεινά Ηπείρου και Μακεδονίας
Καιρός

Άρθρα που σου προτείνουμε

ΑυτοδιοίκησηΚοινωνίαΠελοπόννησοςΥγεία

Επερώτηση προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου / Θέμα: «Έλλειψη εξειδικευμένων οδοντιατρικών μονάδων για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

17 Μαρτίου 2026
FeaturedΕιδήσειςΚαιρός

Καιρός: Επιδείνωση από την Παρασκευή με δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει τα Χριστούγεννα

19 Δεκεμβρίου 2024
FeaturedΑγροτικάΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΕιδήσεις

Μαργέτας για Ανάβαλο: Το βήμα έγινε!

31 Οκτωβρίου 2024
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΕιδήσεις

Εργασίες συντήρησης στα λιμάνια της Ερμιονίδας

9 Μαΐου 2025

Ακολούθησε μας στα Social Media

Facebook Youtube Rss

© Mediacon Network. All Rights Reserved.

Παραπολιτικά Αργολίδα

Για οποιοδήποτε ερώτημα, καταγγελία, πληροφορία ή αποστολή δελτίων τύπου επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο
+30 698 290 7148

Email
parapolitika@yahoo.com

 

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?