“Όχι” στην ιδιωτικοποίηση της Καραθώνας

Επιτροπή Αγώνα Καραθώνας: Δεν πρόκειται να αφήσουμε να ιδιωτικοποιηθεί!

Αντιπροσωπεία της επιτροπής αγώνα για την Καραθώνα καθώς και πολίτες του τόπου παρευρέθησαν την Παρασκευή στη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Ναυπλίου.

Παραδόθηκε το ψήφισμα των σωματείων και κοινωνικών φορέων της περιοχής στον Δήμαρχο, όπου απαιτήθηκε να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο για να πάρουν θέση όλες οι δημοτικές παρατάξεις. Ζητήσαμε να ενημερωθούμε για το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο για να παρευρεθούμε όλοι και όλες.

Στο χώρο του Δημαρχείου αναρτήθηκε πανό, το οποίο κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες σε σύντομο χρόνο! Ποιός δεν θέλει άραγε την Καραθώνα μας δημόσια;

Ενημερώνουμε ακόμα πως μαζεύτηκαν και άλλες υπογραφές καθώς έγινε ενημέρωση και σε άλλους πολίτες της περιοχής μετά τη παραπάνω δράση.

Ακόμα να ευχαριστήσουμε τον γελοιογράφο Πάνο Ζάχαρη που μας διέθεσε για τον αγώνα μας για τη διασφάλιση μιας δημόσιας Καραθώνας το σκίτσο του!

Τέλος να ενημερώσουμε ότι δημιουργήθηκε ηλεκτρονική πλατφόρμα συλλογής υπογραφών που μπορείτε να την βρείτε στον σύνδεσμο παρακάτω  https://epitropikarathona.wixsite.com/sylloghypografwn

ή σκανάρωντας το QR code για όσους επιθυμούν
Η Καραθώνα θα μείνει δημόσια!
Δεν πρόκειται να αφήσουμε να ιδιωτικοποιηθεί

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα