Η ανασκόπηση του Τάσου Χρόνη!

Ο Δήμαρχος έχει εδώ και μια εβδομάδα εγκαινιάσει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους δημότες!!

👉Για 2η εβδομάδα προσπαθούμε να σας δώσουμε την εικόνα για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.
✌️Η πρώτη μας #Ανασκόπηση πήγε πολύ καλά, εάν κρίνουμε από την απήχηση που είχε και κυρίως από την επαφή μας με τους δημότες οι οποίοι είδαν θετικά την ενημέρωση αυτή.
✅️Πριν λίγες ημέρες υπογράψαμε τη σύμβαση για την αλλαγή όλων των φωτιστικών, με φωτιστικά LED νέας τεχνολογίας. Πέρα από την όποια εξοικονόμηση ενέργειας επιτευχθεί, το σημαντικό είναι η αλλαγή της ποιότητας του φωτισμού σε ΚΑΘΕ χωριό και οικισμό! Περισσότερο φως, χωρίς κόστος για τον Δήμο και τους δημότες (το δάνειο μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων εξυπηρετείται από την εξοικονόμηση ενέργειας), με μακροχρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, τηλεέλεχγο και περιβαλλοντικά οφέλη! Σε λίγες μέρες λοιπόν, ξεκινά ο ανάδοχος την αντικατάσταση!
✅️Στο όρος Άκρος έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ο καθαρισμός των δασικών δρόμων, ο καθαρισμός των ζωνών Πυρασφάλειας και γενικότερες εργασίες Πυρασφάλειας από το Δασαρχείο Ναυπλίου, με χρηματοδότηση κοντά στο 1.000.000€. Η συνδρομή και η συνεργασία του Δήμου μας είναι συνεχής και λαμβάνει χώρα όπου μας ζητηθεί με μηχανήματα, προσωπικό και υλικά, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
✅️Ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες του Κόμβου στην είσοδο του Λυγουριού, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με την ομαλή ροή διαδικασιών και πόρων, στις αρχές του 2025 αναμένεται να ολοκληρωθεί.
✅️Με απόφασή του το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Επιδαύρου ανέθεσε την κατασκευή δικτύου ακαθάρτων στην οδό Αγίου Γεωργίου, ένα έργο που εξυπηρετεί πάνω από 20 ιδιοκτησίες και εντάσσεται στο πλαίσιο της επέκτασης των δικτύων που έχουμε ξεκινήσει από το 2020 και μετά. Η δυνατότητα αυτή μας δόθηκε μετά το νοικοκύρεμα στη ΔΕΥΑΕΠ και έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς επιλύονται προβλήματα χρόνων άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα!
✅️Στην ίδια συνεδρίαση πάρθηκαν αποφάσεις για τις χρηματοδοτούμενες πράξεις ”Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία αναβάθμισης Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των Ε.Ε.Λ. Αρχαίας και Νέας Επιδαύρου” και ”Μελέτες έργων συλλογής και μεταφοράς αστικών λυμάτων και επέκτασης – αναβάθμισης ΕΕΛ Δήμου Επιδαύρου”, έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη και θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες σε επόμενη #Ανασκόπηση.
✒️️Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έλαβα μέρος ως ομιλητής στο Olympia Forum μεταξύ εκπροσώπων κυβερνητικών, αυτοδιοικητικών, επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων. Πέρα της προσωπικής εμπειρίας αλλά και αναγνώρισης του έργου και των προσπαθειών μας, η τιμή είναι μεγάλη για τον ίδιο το ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ τους υπαλλήλους, τους αιρετούς, τους συνεργάτες και φυσικά τους ίδιους τους δημότες που η φωνή μας ακούγεται πλέον δυνατά σε διεθνείς διοργανώσεις όπου παίρνονται κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον μας.
📣Αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, ενώ το επόμενο διάστημα θα είναι έντονο λόγο της κατάρτισης του Προϋπολογισμού 2025 και των συνεχών δράσεων για το τέλος του 2024.
🇬🇷Εύχομαι Χρόνια Πολλά και προσκαλώ όλο τον κόσμο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο του ΟΧΙ από 25 έως 28 Οκτωβρίου 2024!
🇬🇷Τη σημαία μας ψηλά!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα