Η Καλαμάτα “παρουσιάστηκε” στη Θεσσαλονίκη!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ειδική εκδήλωση του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την ανάδειξη της πόλης ως ενός ελκυστικού, τεσσάρων εποχών τουριστικού προορισμού.


Η στρατηγική αυτή προώθηση αποτελεί κομβικό σημείο της δράσης “Διπλωματία των Πόλεων” του Δήμου Καλαμάτας, με στόχο την εξωστρέφεια, την προβολή και την προσέλκυση επισκεπτών από τη Βόρεια Ελλάδα και τη διεθνή αγορά.
Στην εκδήλωση παρουσίασης του προορισμού συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών ταξιδιωτικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας, δημοσιογράφοι από τα τοπικά μέσα, αλλά και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Τουρισμού, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη νέων τουριστικών πακέτων με την Καλαμάτα ως βασικό προορισμό, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει η περιοχή για διακοπές όλο τον χρόνο.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ξεχώρισε η ανακοίνωση από την επικεφαλής της AEGEAN στη Βόρεια Ελλάδα, της αύξησης των απευθείας πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη προς την Καλαμάτα, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από πλευράς επιχειρηματιών, φοιτητών και τουριστών.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Υπάρχει το πλαίσιο, ο σχεδιασμός, έχουν τεθεί οι στόχοι και είμαι βέβαιος ότι, στον τομέα του τουρισμού με τις μεγάλες προοπτικές, το πρόσημο για την περιοχή μας θα είναι θετικό.

#Καλαμάτα #Θεσσαλονίκη
#Μεσσηνία #Πελοπόννησος
#Τουρισμός #Διπλωματία_πόλεων
#VisitKalamata #GoKalamata
#αεροπορική_σύνδεση #aegean
#Καλαμάτα_πόλη_να_ζεις
#Θανάσης_Βασιλόπουλος

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα