Επιτέλους…απάντησαν!

Επιτέλους μετά από ένα και πλέον μήνα ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Α.ΕΡ επισκεύασαν το ρυθμιστή πίεσης στην Αγριελίτσα, μετά τις παρεμβάσεις μας, και ΞΑΝΑάλλαξαν το μανόμετρο ένδειξης της πίεσης για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Εμάς μας ενδιαφέρει να λειτουργεί το δίκτυο ύδρευσης σωστά, χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρίες των συμπολιτών μας.
Δυστυχώς για εσάς πονηροί εξυπνάκηδες ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακουγόταν από το ζόρισμα του μειωτή πίεσης που είναι απέναντι από το βενζινάδικο να προσπαθεί να φρενάρει την μεγάλη πίεση σταμάτησε να ακούγετε μετά την επισκευή του μειωτή στην Αγριελίτσα. Δυστυχώς για εσάς πονηροί εξυπνάκηδες το φρεσκότατο τεφλόν που φαίνεται στην φωτογραφία προδίδει ότι το μανόμετρο έχει αλλαχθεί πρόσφατα ,συγκεκριμένα το μανόμετρο αλλάχθηκε πριν ένα μήνα όταν σας δήλωσε την βλάβη ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Μπουγιούρας. Δυστυχώς για εσάς πονηροί εξυπνάκηδες η τηλεδιαχείριση δεν λειτουργεί ούτε στα Δίδυμα ούτε στην Πελεή ούτε στο Λουκαΐτι. Σας προκαλώ σήμερα το απόγευμα ότι ώρα θέλετε εσείς να πάμε στις δεξαμενές να τα δοκιμάσουμε και εάν δουλεύουν να μου τρυπήσετε την μύτη. Δυστυχώς για εσάς πονηροί εξυπνάκηδες η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για την συμμετοχή μου σε συνεδριάσεις που συμμετείχε με προσφορά εταιρία συγγενικών μου προσώπων και έχω αθωωθεί. Δυστυχώς για εσάς πονηροί εξυπνάκηδες την ευθύνη για την λειτουργία των βιολογικών δεν την είχε ο Αντιπρόεδρος όπως είχαν αποφανθεί οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.
Για την σημερινή οικονομική κατάσταση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ απλά τους λέμε ότι είναι η χειρότερη από την ίδρυσή της, παρά τις εξοντωτικές αυξήσεις που επέβαλαν στους πολίτες. Διοικούν πέντε χρόνια και θα έπρεπε να μιλάνε με ολοκληρωμένα έργα και όχι μόνο με περισσό θράσος και όλο με θα και θα και θα…
Δίδυμα 16 Οκτωβρίου 2024
Πάνος Αποστόλου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα