Εντυπωσιακή νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα!

Εντυπωσιακή νίκη με 2-1 πέτυχαν τα κορίτσια του ΦΕΙΔΩΝΑ στη Ζάκυνθο επί της ισχυρής τοπικής ομάδας στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος Β΄εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο η νεαρή ομάδα του Δημήτρη Τότσικα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε αποτελεσματικά και πήρε μια σημαντική νίκη που θα της επιτρέψει να βλέπει με αισιοδοξία τα επόμενα δεκαεπτά παιγνίδια που ακολουθούν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής.Τον αγώνα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Αθηνών GREEKWOMEN’SSOCCERNEWS, που βρέθηκε στη Ζάκυνθο και τον παρακολούθησαν 2.500 τηλεθεατές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τέρματα πέτυχαν για τον ΦΕΙΔΩΝΑ η Μαρία Δημητρίου στο 62΄και η Ιωάννα Γκότση στο 78΄.Η ίδια είχε στο 70΄ισχυρό σουτ στη δοκό της ΔΟΞΑΣ. Για την ομάδα της Ζακύνθου η Ευφροσύνη Καλιακούδα στο 45΄με ισχυρό σουτ.

ΦΕΙΔΩΝ (Δημήτρης Τότσικας):Κοντίλη Ειρήνη, Κουκουμάνου-ΚόλλιαΜαρίλια, Γκότση Ιωάννα, ΑρέστηΚανελία (85΄Χύκα Μέγκυ), Παπανικολοπούλου Λαμπρινή, Κολέμπα Μυρτώ, ΤριανταφύλλουΒάσια, ΜούγιουΜαριλένα (46΄Δημητρίου Μαρία), Συρμή Μαρίνα, Κεχαγιά Σοφία (65΄Βαλκάνη Χριστίνα), Σαμπάνη Σπυριδούλα.

Την αποστολή συμπλήρωναν οι: Σταύρου Βασιλική, Κυριακίδη Δήμητρα και Ματράγκου Μαρία-Άντζελα.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα