Νέος τρόπος επικοινωνίας απο τον Δήμαρχο Χρόνη!

Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες,

ξεκινώντας ένα νέο τρόπο επικοινωνίας θα προσπαθήσουμε κάθε εβδομάδα να κάνουμε ένα συνοπτικό δελτίο ανασκόπησης, προκειμένου να έχετε όσο το δυνατόν γνώση για δράσεις και αποφάσεις που ελήφθησαν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τη δημοτική αρχή του ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

‼️Προφανώς και δεν μπορούν να αναφερθούν όλα, προφανώς και στα πρώτα, ειδικά, δελτία μπορεί να αναφερθούν γεγονότα όλου του 9μηνου, αλλά πιστεύουμε ότι σύντομα αυτό θα ομαλοποιηθεί και θα είναι επίκαιρα όλα τα γεγονότα που θα αναφέρονται!

✒️Ανασκόπηση #1

📌Λάβαμε απόφαση δημοτικού συμβουλίου για την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των δικτύων διανομής του Αναβάλου στον Δήμο Επιδαύρου, παρουσία των βουλευτών του Νομού μας (σχετική ανάρτηση 20 Σεπτεμβρίου 2024).

📌Λάβαμε απόφαση δημοτικού συμβουλίου, κατόπιν της συνεδρίασης της επιτροπής τουρισμού του Δήμου μας και στείλαμε τις παρατηρήσεις μας, εμπρόθεσμα, στη διαβούλευση για το Χωροταξικό του τουρισμού (σχετική ανάρτηση 11 Οκτωβρίου 2024)

📌Εξειδικεύτηκε η πίστωση για την επιχορήγηση 2024 στους πολιτιστικούς συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία. Μια ελάχιστη βοήθεια στους ανθρώπους που κρατάνε ζωντανά τα χωριά μας, την οποία από την πρώτη μας θητεία συνεχίζουμε βάση των δυνατοτήτων μας κάθε φορά.

📌Υποβάλαμε πρόταση για τη δημιουργία “Κέντρου Κοινότητας Δήμου Επιδαύρου “, μια υπηρεσία που θα βοηθήσει ουσιαστικά και αποκλειστικά το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας που έχουν κοινωνική ανάγκη.

📌Ζητήσαμε κατ’ εξαίρεση πρόσληψη προσωπικού για τους παιδικούς σταθμούς και ένα δημοτικό σχολείο, για θέσεις που μένουν ουσιαστικά κενές για μεγάλο διάστημα, λόγω εγκυμοσύνης ή ασθένειας.

📌Αποδεχθήκαμε την τεχνική έκθεση της πρόσκλησης για την ενίσχυση πυροπροστασιας των περιαστικών δασών του Δήμου μας με Π/Υ 118.000€.

📌Επιλύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον ανάδοχο για τους ψεκασμούς καταπολέμησης του δάκου της ελιάς σε συγκεκριμένες κοινότητες (σχετική ανάρτηση 26 Σεπτεμβρίου 2024)

📌Αποπληρώσαμε 650.000€ από ληξιπρόθεσμες οφειλές για χρέη στη ΔΕΗ, της ΔΕΥΑΕΠ της οποίας ήμασταν εγγυητές, τα οποία διογκωθηκαν την περίοδο της ενεργειακής κρίσης με τη ρητρα αναπροσαρμογης και τις υπόλοιπες αυξήσεις. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν κατόπιν αιτήματος μας, από το Υπουργείο Εσωτερικων, και ΔΕΝ βάρυναν τον Π/Υ του Δήμου και τους δημότες.

📌Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα γυρίσματα της εκπομπής “Κυριακή στο Χωριό Ξανά” της ΕΤ3, με ειδικό αφιέρωμα στη Νέα Επίδαυρο και τις ομορφιές της.

📌Πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση για την 3η ηλικία. Η νέα επιτροπή με διάθεση και μεθοδικότητα είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στο ΚΑΠΗ και τους ανθρώπους μας.

📌Υποδεχθήκαμε το 11ο Διεθνές Ιστορικό Ράλλη Πελοποννήσου προσφέροντας αναμνηστικά και αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους συμμετέχοντες για τον τόπο μας.

📌Έλαβα μέρος στην προσυνεδριακή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στο Ναύπλιο, όπου αναλύσαμε τα ζητήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση και τους δημότες καθώς επίσης και τις προτάσεις που θα θέσουμε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στις αρχές Νοεμβρίου.

#epidavros
#dimosepidavrou
#toposnadeis
#toposnazeis

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα