Βοά η Νέα Κίος – Ήταν έγκλημα!

Βαρύ το πένθος στη Νέα Κίο για το θάνατο της 39χρονης Νάντιας σε δυστύχημα στην Παραλιακή την Παρασκευή το μεσημέρι. Η περιοχή μοιάζει με καζάνι που βράζει αφού το δυστύχημα προκλήθηκε, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, απο κόντρες που έκαναν στην παραλιακή τα δυο άλλα οχήματα  ένα εκ των οποίων στην προσπέραση, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο της ανυποψίαστης γυναίκας.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικά του κλίματος που έχει δημιουργηθεί. Το περιστατικό, όπως λένε, είναι ένα απο τα πολλά. Μόνο που αυτή τη φορά οδήγησε στο θάνατο μια νεαρή γυναίκα, μια νεαρή μητέρα, σύζυγο, κόρη.

Στη Νέα Κίο έχουν αναρτηθεί πανό που γράφουν πως δεν ήταν ατύχημα αλλά έγκλημα. Στην πλατεία, κοντά στο σημείο που έγινε το δυστύχημα, στο γήπεδο. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει.

Η Νέα Κίος αποχαιρέτησε χθες τη νεαρή γυναίκα. Ο θάνατος της ήταν απρόσμενος και άδικος. Θα είναι και η απαρχή για την αντιμετώπιση του ζητήματος που «καίει» τα σωθικά της Νέα Κίου χρόνια τώρα; Μένει να το δούμε.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα