Δικαιώθηκε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για το «Πράσινο Σημείο»

Από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ είχε μιλήσει για δημιουργία “πράσινου σημείου” στο Δήμο Ναυπλιέων και είχε πει ότι δεν θα ανεχθεί άλλο την παρανομία στο θέμα των ογκωδών απορριμμάτων και έτσι έγινε.

Με ενέργειες του επικεφαλής μας Κωνσταντίνου Μάκαρη το θέμα έφτασε στον Εισαγγελέα και μετά την σκόνη που σηκώθηκε ανάγκασε τον εργολάβο να φύγει από το έργο και την Δημοτική Αρχή να παραδεχτεί ότι δεν υπήρξε ποτέ “πράσινο σημείο”.

Ορφανός: 4 προυπολογισμούς και 400 φορτηγά χρειάζονται για να καθαρίσουν τα Σφαγεία!

Η παράταξη μας πιστή στις δεσμεύσεις της προς τον Ναυπλιακό Λαό πρότεινε από την αρχή τη δημιουργία ενός δημοτικού “πράσινου σημείου” το οποίο θα βρίσκεται σε συγκεκριμένη περιοχή εξυπηρετώντας όλους τους δημότες.

Και ενώ ζητήσαμε από την Δημοτική Αρχή να πράξει το αυτονόητο για τους δημότες αυτή με δελτία τύπου τα οποία εξέδιδε μας λοιδόρησε και μας χαρακτήρισε έως και γραφικούς.
Πείτε μας κύριε Δήμαρχε, σήμερα όπου ο επικεφαλής μας Κωνσταντίνος Μάκαρης δικαιώθηκε για τα όσα έλεγε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τι προτίθεστε να κάνετε για τα λάθη και τις παραλείψεις των συνεργατών σας;

Και ενώ εσείς, προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, (παράνομο πράσινο σημείο, παράνομη σύμβαση, ανάδοχος  χωρίς νόμιμες άδειες)  εμείς ως Δημοτική παράταξη κοινοποιήσαμε νέα στοιχεία το Σάββατο στον Εισαγγελέα και συλλέγουμε ακόμη συμπληρωματικά στοιχεία που θα δοθούν τις επόμενες μέρες.

Έχουμε καταθέσει  το φάκελο στους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να προχωρήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να αποδοθούν οι διοικητικές και οι ποινικές ευθύνες για τις παραβάσεις που έχουν γίνει και που απορρέουν από τα λάθη και τις παραλείψεις της Αντιδημάρχου και των συμβούλων της. Θα παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και δεν θα επιτρέψουμε πλέον καμία παρανομία.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα