ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Καταδικάζει τον…έλεγχο που έγινε σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ στο Δ.Σ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνήλθε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, γίναμε μάρτυρες σκηνών και καταστάσεων που υποβαθμίζουν τη λειτουργία του και υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών.Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει την κατάσταση που επικράτησε φτάνει να αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση στο κανάλι του Δήμου.

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ   καταδικάζει έντονα τις αντιδημοκρατικές  συμπεριφορές που εκδηλώθηκαν  από μεριάς της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο εναντίον των Δημοσιογράφων και όλων των Μέσων Ενημέρωσης τα οποία ήταν παρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Έλεγξαν δημοσιογράφους και εικονολήπτες στο Δ.Σ Ναυπλιέων!

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δεν θα ανεχθεί άλλο να γίνεται το δημοτικό συμβούλιο πεδίο φραστικών επιθέσεων και προσβολών για  τα όποια προσωπικά συμφέροντα ή “πιστεύω”. Με αίσθημα ευθύνης καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα  όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέτουμε τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στην κρίση των συμπολιτών μας και δηλώνουμε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βάλουμε φρένο στην αλλοπρόσαλλη και υποτιμητική για τον Δήμο μας κατάσταση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα