Μαλτέζος: Δεν φοβόμαστε τους θεσμούς!

Συγχαρητήρια στη Συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης, κα Πένυ Κουραβέλου, που επελέγη από το Δημοτικό Συμβούλιο στη χτεσινή του συνεδρίαση.

Ο θεσμός του Συμπαραστάτη είναι σημαντικός για τη λειτουργία του Δήμου. Κάθε δημότης ο οποίος θέλει ίσως να διαμαρτυρηθεί για την αντιμετώπιση από τις υπηρεσίες του Δήμου ή να υποβάλει μία πρόταση για καλύτερη λειτουργία ή που ίσως νιώθει ότι αδικήθηκε μπορεί να απευθύνεται σε αυτόν.

Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε το 2011 αλλά οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ποτέ δεν είχαν τολμήσει να εισηγηθούν προς ψήφιση κάποιον συμπολίτη μας για τη θέση αυτή, καθώς δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν ευρύτερες συναινέσεις. Γι’ αυτό άλλωστε και σε κάθε έλεγχο των εποπτικών αρχών στο Δήμο Άργους Μυκηνών υπήρχε παρατήρηση για την παράλειψη αυτή.

☑️ Χθες εμείς αποδείξαμε, ότι δε φοβόμαστε να έχουμε έναν θεσμό όπως του Συμπαραστάτη να μας ελέγχει και να μας κρίνει όπου χρειάζεται, αλλά τον επιζητούμε κιόλας.

☑️ Χθες εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να επιτυγχάνουμε και ευρύτερες συναινέσεις, αφού τη δική μας πρόταση την Πένυ Κουραβέλου υπερψήφισαν οι 23 από τους 35 συνολικά δημοτικούς συμβούλους !

☑️Χθες εμείς αποδείξαμε ότι αποτελούμε μια δημοτική αρχή που δείχνουμε σεβασμό στους θεσμούς του κράτους και στη δημοκρατική λήψη αποφάσεων

Η κα Πένυ Κουραβέλου είναι μία καθόλα αξιόλογη συμπολίτης μας, Βιολόγος – εκπαιδευτικός με εξαιρετικές σπουδές στην Ελλάδα , που παράλληλα διαθέτει πείρα στα δημοτικά και την επιχειρηματικότητα, μία συνδημότης μας εγνωσμένου κύρους, που μπορεί να υπηρετήσει επάξια το θεσμό του συμπαραστάτη αλλά και το συμφέρον των δημοτών και των επιχειρήσεων. 🎯

#ioannismaltezos

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα