• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραπολιτικά Αργολίδα
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Reading: «Ιδιοτελείς εμμονές» καταλογίζει η Ντίνα Καραγιάννη στον Κων/νο Μάκαρη
Μοιράσου το
Παραπολιτικά ΑργολίδαΠαραπολιτικά Αργολίδα
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Search
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
© Mediacon Network. All Rights Reserved.
FeaturedΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΕιδήσεις

«Ιδιοτελείς εμμονές» καταλογίζει η Ντίνα Καραγιάννη στον Κων/νο Μάκαρη

Τελευταία ενημέρωση: 3 Οκτωβρίου 2024 21:05
parapolitika.ts
Μοιράσου το
4 λεπτά χρόνος ανάγνωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο γνωστός για τις ιδιοτελείς εμμονές του Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Κώστας Μάκαρης συνεχίζει ακούραστα την προσπάθειά του να γκριζάρει την εικόνα του Δήμου Ναυπλιέων και των στελεχών της Δημοτικής αρχής, με δημοσιεύματα που διοχετεύει σε ΜΜΕ του διαδικτύου.
Αυτό τον καιρό ασχολείται με το σοβαρό πρόβλημα της αποκομιδής των ογκωδών, που ο Δήμος αμέσως μόλις απόκτησε προϋπολογισμό προσπαθεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά, με διαφάνεια και με τον πιο οικονομικό τρόπο, μην έχοντας την μεγάλη οικονομική ή χρονική πολυτέλεια για το έτος 2024. Έφτασε στο σημείο να ζητά να του δοθούν απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, με ερωτήματα που θέτει στο διαδίκτυο.
Πληροφορούμε τον κ. Μάκαρη ότι για οποιαδήποτε απάντηση ή διευκρίνιση ζητά ο σχετικά με τις μελέτες που συντάχθηκαν και εγκρίθηκαν για το έργο: «Διαδικασία διαχείρισης των μη επικινδύνων αστικών αποβλήτων του δήμου Ναυπλιέων» καθώς και για τις αδειοδοτήσεις και πιστοποιήσεις που απαιτούνταν για να υπογράψει ο ανάδοχος τις συμβάσεις εκτέλεσης των ανωτέρων εργασιών, θα πρέπει να απευθύνεται με τις ανάλογες αιτήσεις του είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, είτε στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να λάβει τις πρέπουσες απαντήσεις.
Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια όπως αυτή που προέβη σήμερα, με την οποία, για άλλη μια φορά, ακολούθησε την μη ενδεδειγμένη οδό, αναστατώνοντας φορείς (Αστυνομία – Εισαγγελία) και διακόπτοντας επί 4 ώρες το έργο της αποκομιδής των ογκωδών (που σήμερα ξεκίνησε στην περιοχή των παλιών «σφαγείων» του Ναυπλίου) χωρίς καν να ελέγξει αυτά που καταγγέλλει, δεν θα μένει αναπάντητη. Ο κ. Δημοτικός Σύμβουλος θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί, αν το είχε ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως προ είπαμε, και όχι να επιχειρεί να επιφέρει καθυστερήσεις στο έργο της Δημοτικής Αρχής.
Τον ενημερώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα διαχείρισης των προηγούμενων ετών. Γι’ αυτό άλλωστε μας εμπιστεύτηκαν οι συνδημότες μας με την ψήφο τους και τίποτε δεν θα μας σταματήσει γιατί ότι κάνουμε είναι νόμιμο και διαφανές.
Η δυσφήμηση που προσπαθεί να προκαλέσει για τον δήμαρχο και τις υπηρεσίες του δήμου αργά ή γρήγορα θα του λειτουργήσουν ως boomerang και θα χάσει την αξιοπιστία του, σαν τον βοσκό που φώναζε ασκόπως «βοήθεια» για τον ανύπαρκτο λύκο. Αργά ή γρήγορα όλοι θα καταλάβουν ότι όλα για αυτόν είναι «επικοινωνιακό παιχνίδι» και θα πάψουν να ασχολούνται μαζί του.
Εμείς κρατάμε το θετικό από τις πράξεις του, ότι μας δίνει την ευκαιρία να γινόμαστε όλο και πιο διαφανείς στους συνδημότες μας για κάθε έργο και διαδικασία που εκτελούμε, πράγμα που το είχαμε υποσχεθεί και θα κάνουμε το παν να το τηρήσουμε.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τα πάντα από αυτόν χωρίς –κάποια στιγμή- να απαιτήσουμε να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ιδίως όταν αυτές δημιουργούν παρακώλυση δημοτικού έργου ή κίνδυνο για την υγεία των δημοτών μας.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΑΡΗ

Άρθρα που δεν πρέπει να χάσεις

Τα 5 ατού της Επιδαύρου στην εγκριθείσα ΟΧΕ
Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
3 περιπτώσεις κλοπής εξυχνίασε η ΕΛΑΣ στο Άργος
“Να είμαστε έτοιμοι για τις κλιματικές προκλήσεις ” διαμηνύει ο Δ.Πτωχός
Ανδριανός: Χρέος μας η εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
TAGGED:ΑΠΑΝΤΗΣΗΔήμος ΝαυπλιέωνΝαύπλιοΝτίνα Καραγιάννη
Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook Email Print

Ροή Ειδήσεων

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
Θρησκεία
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μη Ολυμπιακών Στυλ Πάλης UWW – Λουτράκι 2025
Αθλητικά Κορινθία
Καστάνιτσα, Νοέμβριος 2025
Αρκαδία Πολιτισμός
Δύο αντιδημοκρατικές συμπεριφορές της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας σε μία ημέρα
Αργολίδα Αυτοδιοίκηση

Άρθρα που σου προτείνουμε

FeaturedΕιδήσειςΠελοπόννησος

Μνημείο για τα θύματα του Ναυαγίου της Πύλου ζητά η παράταξη Μάκαρη

21 Μαΐου 2024
ΕιδήσειςΚαιρός

Υψηλές θερμοκρασίες σήμερα Σάββατο

7 Ιουνίου 2025
ΑθλητικάΑργολίδαΕιδήσεις

Διομήδης: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το 21ο Final Four

9 Απριλίου 2025
ΑργολίδαΆργοςΕιδήσειςΘρησκεία

Έφτασε στο Άργος το Άγιο Φως!

19 Απριλίου 2025

Ακολούθησε μας στα Social Media

Facebook Youtube Rss

© Mediacon Network. All Rights Reserved.

Παραπολιτικά Αργολίδα

Για οποιοδήποτε ερώτημα, καταγγελία, πληροφορία ή αποστολή δελτίων τύπου επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο
+30 698 290 7148

Email
parapolitika@yahoo.com

 

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Αργολίδα
    • Πελοπόννησος
    • Κοινωνία
    • Πολιτισμός
    • Πολιτική
  • Aπόψεις
  • Άργος
  • Ναύπλιο
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?