Μάριος Σαλμάς : Τον διέγραψαν και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Διαγράφεται και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάριος Σαλμάς, με απόφαση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Μαρίας Συρεγγέλα.

Είχε προηγηθεί η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ -με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας- με τον ίδιο να δηλώνει ότι ότι δεν παραδίδει την έδρα και θα παραμείνει ως ανεξάρτητος βουλευτής. Σε δήλωσή του αμέσως μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διαγράφει για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκε στην γουόκ ατζέντα για τα ομόφυλα και επειδή ζήτησε να ελεγχθούν τα καρτέλ στην ακρίβεια, «τότε είναι τιμή μου». Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας παρέπεμψε στις 21 Σεπτεμβρίου τον βουλευτή της ΝΔ με το ερώτημα της διαγραφής του.

 

Ο Μάριος Σαλμάς εκτός από το γεγονός ότι ήταν ένας από τους 11 βουλευτές που κατέθεσαν ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια στον Κωστή Χατζηδάκη, είχε καταγγείλει σε συνεντεύξεις του τη Λίνα Μενδώνη, για φωτογραφικούς διαγωνισμούς στην εκμετάλλευση κυλικείων και εστιατορίων, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα