Σχεδιάζουν τη νέα ταυτότητα της Πελοποννήσου

Η Ένωση Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας παρευρέθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “ΜΑΙΝΑΛΟΝ” στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και των διαφορετικών δραστηριοτήτων της (εμπόριο, αγροτική παραγωγή, περιφερειακές υπηρεσίες, τουρισμός, προσέλκυση επενδύσεων).

Η νέα ταυτότητα θα υποστηρίξει την αποτελεσματική επικοινωνία και ανάδειξη όλων των Ανταγωνιστικών Πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την ενιαία προβολή των τοπικών προϊόντων που παράγει και των αναπτυξιακών της δυνατοτήτων.

Κατά την συνάντηση έγινε αναλυτική παρουσίαση των πρωτοβουλιών και των στόχων της Περιφέρειας, από τον Αντιπερ. Τουρισμού κ. Αθανάσιο Μιχελόγγονα . Κεντρικό θέμα ήταν το καινοτόμο Place Branding της Πελοποννήσου όπου όπως μας δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Πτωχός στόχος είναι η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των αξιών της Πελοποννήσου και της προβολής όλων των παραγωγικών τομέων του τόπου.

Τέλος ακούστηκαν προβληματισμοί και απόψεις από τους προσκεκλημένους.

Η Ένωσή μας δια της προέδρου κας Βίβιαν Μανωλέσου αναφέρθηκε στα προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπιση, το ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής, για το σεβασμό προς το περιβάλλον (π.χ αλόγιστη ανάπτυξη ιχθυοκαλλιεργειών και ανεμογεννητριών), αλλά και για τους τρόπους ανάπτυξης και επέκτασης της Τουριστικής Περιόδου, επιπλέον, έθιξε την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών στην Πελοπόννησο.

Στόχος στη νέα στρατηγική προσέγγιση είναι η ανάπτυξη του τουρισμού και η προβολή της Πελοποννήσου στην εγχώρια και διεθνή σκηνή.

Παρακάτω θα βρείτε το ερωτηματολόγιο που θα βοηθήσει με το νέο place branding της Πελοποννήσου.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνει στον κατωτέρω αναφερόμενο σύνδεσμο και διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=fLUedThPcEe9EtbqMlRlMhKr-

TcEuoVJgFCqbj2Tq4NUQlk2QThQSVBGT0lFTEREREFPRlEwWFFVVy4uΩ

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα