Γαβρήλος: Αυτά έκανα σε ένα χρόνο θητείας!

Απολογισμός κοινοβουλευτικής Δράσης για τον πρώτο χρόνο βουλευτικής θητείας

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι προσηλωμένος στην υπεράσπιση της κοινωνίας, στη διαμόρφωση όρων ανάπτυξης με στόχο την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών, στην οχύρωση των κοινωνικών αγαθών και της δημόσιας Παιδείας και Υγείας. Εντός και εκτός Βουλής, ασκεί δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα κοστολογημένες προτάσεις, για να λυθούν τα αδιέξοδα στα οποία μας έχει οδηγήσει η διακυβέρνηση της ΝΔ.

Προσωπικά, ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έχω προσπαθήσει να εκπροσωπήσω, όσο καλύτερα μπορώ, τους πολίτες της Αργολίδας αλλά και όλους τους φορείς με τους οποίους συνδιαλέγομαι ως Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Πιστεύω ακράδαντα πως η θέση του βουλευτή είναι συνυφασμένη με τη λογοδοσία, την ενημέρωση των πολιτών και την διεκδίκηση των κοινωνικών προταγμάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι εδώ και ένα χρόνο, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, έχω καταθέσει 63 Αναφορές και 41 Ερωτήσεις για θέματα τόσο τοπικά, όσο και ζητήματα που αφορούν διεκδικήσεις κεντρικών φορέων, και έχω συμβάλει μαζί με άλλους συντρόφους και συντρόφισσες βουλευτές στην κατάθεση 358 Ερωτήσεων και ΑΚΕ για θέματα επικαιρότητας. Ταυτόχρονα, μου έχει ανατεθεί ο ρόλος του εισηγητή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε 8 σημαντικά Νομοσχέδια, όπως το Ασφαλιστικό και Εργασιακό που οδήγησαν σε περαιτέρω κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων και το Νομοσχέδιο- καταπέλτης του Υπουργείου Οικονομικών με την επιβολή του τεκμαρτού τρόπου φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών. Τέλος, στο πεδίο της κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης, απέναντι στα αντιλαϊκά νομοσχέδια της Κυβέρνησης, έχω παρέμβει σε 32 συζητήσεις της Ολομέλειας και σε 24 συνεδριάσεις Ειδικών και Μόνιμων Επιτροπών της Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, παραμένοντας πιστός στο προεκλογικό του σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού», εργάζεται καθημερινά για να τιμήσει την ψήφο των χιλιάδων πολιτών που του έδωσαν τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Διεκδικεί την ανατροπή αυτής της Κυβέρνησης- καθεστώτος, που καθημερινά φτωχοποιεί τα νοικοκυριά, παράγει σκάνδαλα και ενδιαφέρεται μόνο για την επιβίωση λίγων μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και φιλικών της οικογενειών. Με τιμή και καθήκον, συνεχίζω κι εγώ την κοινοβουλευτική μου δράση, ως μέλος του Κόμματος, βάζοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες του λαού της Αργολίδας και την πάλη ενάντια στις σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα