Στο Άργος το 3×3 Schools για 2η φορά

Με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα τουρνουά μπάσκετ 3×3 Schools, στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων, αλλά και μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων. Το Άργος επελέχθη για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ως σταθμός της μεγάλης αυτής αθλητικής εκστρατείας, καθώς είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση στην Πλατεία Αγίου Πέτρου τον περασμένο Μάιο.

 

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο Δ.Α.Κ. Άργους, οι μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου μας, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο μπάσκετ!

Το πρόγραμμα 3×3 Schools θα υλοποιηθεί σε ώρες εντός σχολικού ωραρίου (09.00 – 12.30 και τις δύο ημέρες).

Η πρώτη μέρα της δράσης (Πέμπτη 26.09) απευθύνεται στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων (ΣΤ’ τάξη και/ή Ε’ τάξη ) και η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 27.09) είναι αφιερωμένη στα Γυμνάσια. Το πρόγραμμα μπορεί να καλύψει περίπου 150 μαθητές ανά ημέρα.

Το κάθε σχολείο θα πρέπει να δημιουργήσει ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων (με ένα όνομα ομάδας).

Μπορούν να δημιουργηθούν και μικτές ομάδες (αγόρια / κορίτσια).

Το κάθε σχολείο είναι υπεύθυνο για την μετακίνηση στην αθλητική εγκατάσταση και ο κάθε μαθητής θα πρέπει να φέρει μαζί του τη φόρμα συναίνεσης/υπεύθυνης δήλωσης υπογεγραμμένη.

Το κάθε σχολείο θα πρέπει να έχει ως υπεύθυνο για τους μαθητές στην εγκατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, έναν δάσκαλο ή καθηγητή.

Η δράση τελεί με τη συνεργασία του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα