Βελτίωση της Οδικής Σύνδεσης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Κοινή Πρωτοβουλία για την Βελτίωση της Οδικής Σύνδεσης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας: Αναβάθμιση Οδικού Άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Όπως έχω τονίσει αρκετές φορές, δεν πρόκειται να οχυρωθώ πίσω από αρμοδιότητες, αλλά θα κάνω ότι χρειαστεί για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον τόπο μας.

 

Σε συνεργασία με το φίλο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε από κοινού και δυναμικά σε όσες παρεμβάσεις απαιτούνται για την αναβάθμιση του οδικού άξονα ‘Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα’.  Κατά τη συνάντησή μας, θέσαμε τις βάσεις για τις απαραίτητες παρεμβάσεις και προγραμματίζουμε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για τα επόμενα βήματα. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών, την ενίσχυση του εμπορίου και την τουριστική άνθηση της περιοχής μας.

 

Το επόμενο διάστημα θα εντείνουμε τη συνεργασία μας για να διασφαλίσουμε ότι οι μελέτες και οι παρεμβάσεις θα προχωρήσουν άμεσα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες.

 

#ΠεριφέρειαΠελοποννήσου #Υποδομές #Ανάπτυξη #ΟδικήΑσφάλεια #Συνεργασία #ΔυτικήΕλλάδα

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα