Συζήτησαν για τις σχολικές υποδομές

Πραγματοποιήσαμε σήμερα, Δευτέρα 16/09 συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Αργολίδας, κ. Αντώνη Ντέμο, τον Δ/ντη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου και μέλος του Συμβουλίου, κ. Σπύρο Μποζιονέλο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Νεολαίας, κα Ελένη Βλάσση – Δημαράκη με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της εκπαιδευτικής Κοινότητας και σκοπό την επίλυση ζητημάτων που αφορούν το σχολικό περιβάλλον.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν έγκαιρα από τη Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς τα νέα δεδομένα μετά την κατάργηση των σχολικών επιτροπών και η διάθεση της πάγιας προκαταβολής το αμέσως επόμενο διάστημα στους διευθυντές των Σχολείων μας για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών, καθώς και  δράσεις που θα προάγουν την εκπαίδευση και την κοινωνική συνοχή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα με τη συμφωνία για περαιτέρω διάλογο και συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές της Ερμιονίδας μας.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα τη σωστή λειτουργία των σχολείων μας και τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών, με βασικό κριτήριο την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα