Ραντεβού στην επόμενη…Καλοκαιρινή Εκστρατεία!

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024.
Όλοι μαζί, οι φίλοι της βιβλιοθήκης, μικροί και μεγάλοι, γιορτάσαμε το τέλος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, μέσα από τις δημιουργίες των παιδιών και αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να προβληματιστούν, να ζωγραφίσουν, να παίξουν και να ασχοληθούν με την κηπουρική, μέσα από διάφορες δράσεις, που είχαν ετοιμάσει γι αυτά οι εμψυχώτριες Αργυρώ Λυκούρα, Άννα Μπουλμέτη, Δέσποινα Μπαράτση, Ελένη Κορολή, Ελένη Κονομάρα, Βίκυ Κώρου, Γωγώ Τάμπαση, Ευαγγελία Κώρου, Αγγελική Μπουλούκου, Ελένη Μπουλούκου και Παυλίνα Νικήτα.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες, εμψυχώτριες της βιβλιοθήκης, που αφιερώνουν πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο και είναι πάντα πρόθυμες και συνεπείς στο να βοηθήσουν να υλοποιήσουμε όλες τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της βιβλιοθήκης μας, με κύριο μέλημά τους να μεταφέρουν τη γνώση στα παιδιά με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

#forEBEr #KE2024

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα