“Θέμα Προέδρου” θέτει σύσσωμη η αντιπολίτευση!

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός ο οποίος σιωπά για τα γεγονότα που  έχουν εκτυλιχθεί, έρχεται αντιμέτωπος πια με θέση και τοποθέτηση η οποία αναμένεται να εκφραστεί στο δημοτικό συμβούλιο την σύγκληση του οποίου ζητά από τον Πρόεδρο του σώματος σύσσωμη η αντιπολίτευση.  Να σημειωθεί πως, οι παρατάξεις με μεμονωμένα δελτία τύπου είχαν ζητήσει σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου όμως, καμία ενέργεια είχε γίνει. Το σημερινό δελτίο τύπου υπογράφουν όλοι οι επικεφαλής!

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» υποβάλλαμε από κοινού γραπτό αίτημα έκτακτης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου μετά το φραστικό επεισόδιο και τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε εργαζόμενος της επιχείρησης από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Δωρή. Η κατάσταση στην επιχείρηση παραμένει έκρυθμη με τον Σύλλογο Εργαζομένων να καταγγέλει ότι παρόμοια γεγονότα ήταν επαναλαμβανόμενα με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Για το λόγο αυτό ζητούμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενημέρωση επί του σοβαρού αυτού θέματος από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων καθώς και τις περαιτέρω κινήσεις της Δημοτικής Αρχής για την εξομάλυνση των σχέσεων Διοίκησης και εργαζομένων.

Ακολουθεί το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Κύριε Πρόεδρε,Προχωρούμε σήμερα από κοινού οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» σε γραπτό αίτημα έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου, με την επαναλαμβανόμενη απρεπή συμπεριφορά του προέδρου της επιχείρησης κ. Δωρή και την λεκτική επίθεση που δέχτηκε εργαζόμενος ΑΜΕΑ της επιχείρησης από τον πρόεδρο με αποτέλεσμα τη μεταφορά και νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Ναυπλίου σύμφωνα με το ψήφισμα των εργαζομένων.
Τέτοια γεγονότα είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν πρέπει να επαναληφθούν.Παρακαλούμε λοιπόν κατά τις κείμενες διατάξεις και κατά το νόμο προβλεπόμενης παρούσας γραπτής αίτησης να συγκαλέσετε άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο και συμπεριλάβετε στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Συζήτηση επί του σοβαρού αυτού θέματος που έχει ανακύψει στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου

2. Επίσημη ενημέρωση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για το συμβάν

3. Συζήτηση για το τι προτίθεται να πράξει από εδώ και στο εξής η Δημοτική Αρχή με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑΝ δεδομένου ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων έχει εκφραστεί με το ψήφισμά του και δεν δίνει άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις.

Η αγωνία μας είναι έκδηλη αφού μια τέτοια πράξη είναι εις βάρος του συμφέροντος της πόλης μας, η οποία είναι πάνω από όλους και όλα.

Παρακαλούμε άμεσα για τις ενέργειες σας.

Οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων

«ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»Δημήτρης Κωστούρος

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»Κωνσταντίνος Μάκαρης

«ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»Δημήτρης Παπαδημόπουλος»

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα