«Φύλακες – Άγγελοι» και αυτό το καλοκαίρι οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου, που διοργανώθηκε από το σωματείο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ Ασίνης. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο του ΔΑΚ Άργους τη συναυλία απόλαυσαν περισσότεροι από 7.000 θεατές. Εθελοντές του Τομέα Υγείας κάλυψαν υγειονομικά τη συναυλία, αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά που προέκυψαν εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των θεατών στο χώρο της συναυλίας, στις κερκίδες ευθύνης μας όσο και κατά την αποχώρηση λόγω συνωστισμού κατά την έξοδο από το γήπεδο

ΛΕΛΕΚΙΟΣ ΦΙΕΣΤΑ
9,10 & 11 Αυγούστου 2024 : Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ «ΛΕΛΕΚΙΟΣ Φιέστα» με την συμμετοχή γνωστών ερμηνευτών όπως του Γιάννη Χαρούλη , του Αλκίνοου Ιωαννίδη , καλλιτεχνών και μουσικών συνόλων με την παρουσία χιλιάδων θεατών το τριήμερο , σε ήχους και μελωδίες που δεν γνωρίζουν όρια.

Οι Εθελοντές και η Νοσηλεύτρια –Προϊσταμένη και τις τρεις μέρες στήριξαν την διοργάνωση επεμβαίνοντας και προσφέροντας πρώτες βοήθειες στα περιστατικά που προέκυψαν με ασφάλεια.

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στο επιβλητικό κάστρο ΛΑΡΙΣΑ κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία με ήχους της Ανατολής υπό το πρίσμα της τζαζ με το μουσικό σχήμα «Αlekos Vretos Quartet ” που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους με την Προϊσταμένη – Νοσηλεύτρια πλήρως εξοπλισμένοι αντιμετώπισαν τα περιστατικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια.
Επενέβησαν καίρια και αποτελεσματικά όπου χρειάστηκε! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους φορείς και τους πολίτες που μας εμπιστεύονται καθημερινά, αναγνωρίζοντας το έργο μας.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα