Η περιοδεία Δούκα στην Αργολίδα

Στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο συνέχισε την περιοδεία του, την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος σταθμός ήταν η Ιτέα στο Νομό Φωκίδας και έπειτα η Λαμία στο Νομό Φθιώτιδας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Η περιοδεία, συνεχίστηκε την Παρασκευή, στο Νομό Αργολίδας. Στο Άργος, συναντήθηκε με τοπικούς παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Αργολίδας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το εργατικό κέντρο Ναυπλίου, όπου άκουσε τα προβλήματα της περιοχής, όπως αυτά των Τ.Ο.Ε.Β. και των αρδευτικών συστημάτων, και πραγματοποίησε ομιλία. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αν η χώρα κινδυνεύσει, αφού τα έχουν φάει όλα, τα καρτέλ και η ολιγαρχία, θα μας πουν «ξέρετε, πάλι υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να βάλει πλάτη, γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυτοδυναμία και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει 151 βουλευτές». Σε ό,τι, λοιπόν, με αφορά, το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ξανά δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, δεν θέλουμε να συγκυβερνήσουμε με τον κ. Μητσοτάκη, θέλουμε να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης».

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα