6 Λόγοι να παίξεις στοίχημα online

Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει το διαδικτυακό στοίχημα είναι πολλά και ικανά να φέρουν τους παίκτες από τα επίγεια πρακτορεία στις νόμιμες πλατφόρμες στοιχηματισμού. Σε κάθε περίπτωση μέσα από το online στοίχημα στη Novibet μπορείς να καταλάβεις τον λόγο που πρέπει και εσύ να προτιμήσεις έναν online bookmaker για το παιχνίδι σου.

Ο φόβος για το άγνωστο στο διαδίκτυο έχει δώσει πλέον τη θέση του στην αξιοπιστία, με τις εταιρίες να τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και συναλλαγών. Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν ακόμα δοκιμάσει το διαδικτυακό στοίχημα και θέλεις να αλλάξεις επίπεδο στο παιχνίδι σου μπορείς να διαβάσεις παρακάτω κάποιους από τους λόγους για να το επιχειρήσεις στο άμεσο μέλλον.

Άμεση πρόσβαση στο παιχνίδι

Το διαδικτυακό στοίχημα σου προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στον Online λογαριασμό σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εδώ το παιχνίδι παίζεται 24/7 και χωρίς να απαιτούνται άσκοπες μετακινήσεις στα πλησιέστερα πρακτορεία. Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί όπως τα ωράρια λειτουργίας των πρακτορείων που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις στοιχηματικές σας επιλογές. Πλέον με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του Smartphone σας μπορείτε να ποντάρετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στις αγαπημένες σας αναμετρήσεις.

Ηρεμία και άνεση προσωπικού χώρου

Σίγουρα έχετε καθίσει να παίξετε στοίχημα σε ένα επίγειο πρακτορείο και δίπλα σας ακριβώς ένας θαμώνας μοίραζε στανταράκια που ποτέ δεν βγήκαν φυσικά. Κάποιος που δήλωνε ειδικός του στοιχήματος αλλά περισσότερο σας μπέρδευε παρά σας βοηθούσε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν θέλετε να αποφύγετε τη φασαρία και να απολαύσετε το παιχνίδι από την ηρεμία του καναπέ σας δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε έναν Online στοιχηματικό λογαριασμό και τοποθετήσετε εκεί τα πονταρίσματά σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο εκμεταλλευόμενοι την ηρεμία και την άνεση του προσωπικού σας χώρου.

Μπόνους* και προωθητικές ενέργειες

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των στοιχηματικών εταιριών στο διαδίκτυο είναι η δυνατότητα να προσφέρουν μπόνους εγγραφής και άλλες προωθητικές ενέργειες στους παίκτες τους. Ένας τρόπος να προσελκύσουν νέα μέλη στις πλατφόρμες τους αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσετε έξτρα χρήματα ή free bets στον λογαριασμό σας. Προσοχή ωστόσο στα ψιλά γράμματα καθώς όλα τα μπόνους συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να εξυπηρετήσετε προκειμένου να απελευθερώσετε τα όποια κέρδη αποκομίσετε από το παιχνίδι σας.

Ζωντανό Στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα είναι ενδεχομένως η πιο δημοφιλής εφαρμογή στο Online στοίχημα. Δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να ποντάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ έχει σαφέστερη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και την εξέλιξη του αγώνα. Μέσα από το live betting μπορείτε να τοποθετήσετε νέα στοιχήματα διορθώνοντας αστοχίες του pre game πονταρίσματος που έχετε πιθανότατα κάνει. Οι αποδόσεις αυξομειώνονται ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ και όσο το παιχνίδι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για safe bets και έγκαιρο cash out είναι μεγάλες και θέλει αρκετή συγκέντρωση για να τις εντοπίσετε και να τις εκμεταλλευτείτε.

Live Streaming

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο προσφέρουν δωρεάν ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων. Με την βοήθεια ενός γρήγορου live streaming προσφέρουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όχι μόνο τις αγαπημένες σας ομάδες αλλά κυρίως να δείτε πολλούς από τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα. Μέσα από το live streaming ο παίκτης είναι σε θέση να δει την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, τις καιρικές συνθήκες ή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και να εξάγει σωστά συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν να ποντάρει υπέρ του ενός ή του άλλου αντιπάλου.

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων που συναντάμε στο διαδίκτυο. Οι εταιρίες προσφέρουν μία μεγάλη λίστα αθλημάτων που καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών παικτών. Δημοφιλή και όχι μόνο αθλήματα, e-sports και Virtual Sports είναι στη διαθεσή σας για να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Όλα τα σπορ συνοδεύονται από εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για τα πονταρίσματά σας. Βασικά και ειδικά στοιχήματα σε σαφώς μεγαλύτερες αποδόσεις από τα επίγεια πρακτορεία σας περιμένουν να τα προσθέσετε στο παρολί σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα