Έτοιμο το Σχολείο της Κοιλάδας για τη νέα χρονιά!

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Κοιλάδας εύχεται ολόψυχα σε μαθήτριες/ες, εκπαιδευτικούς και γονείς:

🏫 Καλή & δημιουργική Σχολική Χρόνια με υγεία, φώτιση, πρόοδο και παραγωγικότητα!📖

❣️ Στρέφουμε διακριτικά το βλέμμα μας στα πρώτακια μας…στην Α’ τάξη του Δημοτικού καθώς και στα προνήπια μας και τα καλωσορίζουμε στο νέο τους ξεκίνημα!

🧁Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Γ.Λιβανου για το γλυκό κέρασμα που θα έχουν αύριο μετά τον Αγιασμό τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί.
🧃Ο σύλλογος προσφέρει τους χυμούς.

🧹Πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο συλλόγος γονέων και κηδεμόνων, φρόντισε να πραγματοποιήθει ο καθαρισμός όλων των εσωτερικών χώρων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Κοιλάδας καθώς και των βεραντων μπροστά από τις αίθουσες από επαγγελματικό συνεργείο.
Έτσι ξεκινάμε όλοι μας την σχολική χρονιά και πρωτίστως τα παιδιά μας, σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

🙏Ευχή όλων μας είναι η σχολική κοινότητα να χαρεί και να σεβαστεί όλους τους χώρους του σχολείου.

🛠️Επίσης τοποθετήθηκαν προστατευτικά πάνελ (για αέρα και κρύο κατα τους χειμερινούς μήνες) στον εξωτικό χώρο του νηπιαγωγείου για την προστασία των μικρών μας μαθητών.

🤝Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους Manos Klonaris και Θεόδωρο Μαστροκολια για την δωρεά της προμήθειας και της τοποθέτησης.

🤝Επίσης ευχαριστούμε την διεύθυνση του Δημοτικού Korina Thanou και την προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Georgia Koffina για την άψογη συνεργασία.

Έπεται και συνέχεια τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
🖌️🎨📸📑🧑‍🎄🎄🚌🎊🎓🧑‍🎓

✌️Καλή δύναμη σε όλους και καλά κουράγια 💪

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα