Συνέχεια στο σήριαλ του Κάμπου Κρανιδίου!

Ανακοίνωση Χρήστου Σαράντου πρώην δημοτικού συμβούλου Δήμου Ερμιονίδας 2015-2019.

Κατά τη συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας στις 4-9-2024 με θέμα τα απορρίμματα στον Κάμπο Κρανιδίου κλπ, ο νυν αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος Τσαμαδός Ιωάννης αναφέρθηκε στο άτομο μου, ως υπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατεί στον ανώτερο χώρο της υπάρχουσας χωματερής του δήμου μας.
Όπως θα δείτε στη φωτογραφία της χωματερής τον Μάιο του 2014 και θα διαβάσετε σε έγγραφο του τότε αντιδημάρχου ( και νυν ) που ήταν με άλλη δημοτική παράταξη με ημερομηνία 24-06-2014, ανέστηλε την εναπόθεση των απορριμμάτων στην παράνομη χωματερή λόγω αντίδρασης των αγανακτισμένων κατοίκων του Κάμπου.
Ας μας πει ευθέως εάν την παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή 2007-2010 ή την δημιούργησε αυτός 2010-2014 που ήταν στη θέση ευθύνης της καθαριότητας και διαπιστώνει τώρα ποιος ή ποιοί τη δημιούργησαν όλως τυχαία δέκα – δεκαπέντε χρόνια μετά ( με άλλη παράταξη ) και έχει ο Θεός είδομεν τι μας περιμένει ακόμα !!!

Για την ιστορία την άνοιξη του 2014 η κατάσταση στη χωματερή ήταν τρομακτική και άθλια. Δυσοσμία , τρωκτικά μια εστία μόλυνσης γης και αέρα.

Με κινητοποίηση 1250 υπογραφών κατοίκων και μεταξύ τους πρωτοπόρος εγώ, πριν καν ορκιστώ δημοτικός σύμβουλος σε άμεσο χρονικό διάστημα και με δικά μας έξοδα κινητοποιήσαμε τους πάντες και καταφέραμε να μην επεκταθεί η χωματερή αλλά και να εξασφαλίσουμε από την τότε κυβέρνηση της χώρας μέσω του υπουργού περιβάλλοντος 400.000 € για άμεση απομάκρυνση 2000 τόνων απορριμμάτων και να δημιουργηθεί σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο χώρο που προ ετών είχαν μισθώσει και δημιουργήσει την παραμονή χωματερή.
Από αυτά, τα μισά χρήματα διατέθηκαν για το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Τώρα με τα υπόλοιπα γιατί δεν έγινε αποκατάσταση της παράνομης χωματερής και διατέθηκαν για άλλες ανάγκες είναι μια άλλη ιστορία.
Ερχόμαστε στο σήμερα (αντιδήμαρχος ο ίδιος ) όλως τυχαίως διογκώνεται η παράνομη χωματερή παρότι χώνεψαν και ξεράθηκαν τα σκουπίδια, μάλλον φταίει η μέθοδος της γάτας.
Το ονοματεπώνυμο η χωματερή θα το πάρει από τον αντιδήμαρχο που την δημιούργησε και τη διατηρεί ή από έναν πολίτη που διαμαρτυρήθηκε για τη δημιουργία της ;;;;;;;;;;
Πρώην δημοτικός σύμβουλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα