Πάντα παρούσα η Ε.Ο.Δ

Υγειονομική κάλυψη από την Ε.Ο.Δ. Αργολίδας σε συναυλιακές εκδηλώσεις την 18η Αυγούστου 2024.

Όπως πάντα, με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης στους συμπολίτες μας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αργολίδας, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Δήμων της περιοχής και συμμετείχε ενεργά στην υγειονομική κάλυψη 2️⃣🎵Συναυλιών.

Συγκεκριμένα:

🎼Τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα στην εξέδρα της παραλίας Νέας Κίου, μετά από κάλεσμα του Δήμου Άργους Μυκηνών, κάλυψαν εθελοντικά

2️⃣ μέλη της ομάδας μας.

🎼Τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη στάδιο του Ναυπλίου, μετά το κάλεσμα του Δήμου Ναυπλιέων, κάλυψαν εθελοντικά

8️⃣ μέλη της ομάδας μας, τα οποία αντιμετώπισαν με επιτυχία όσα περιστατικά προέκυψαν.

👉Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, έχοντας σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής μας καθόλη τη διάρκεια και αυτού του καλοκαιριού, είναι πάντα πρόθυμη να συνδράμει στην ασφάλεια των πολιτών, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της όπου και όποτε μας ζητηθεί.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, τα μέλη της Ομάδας μας βρέθηκαν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών υγείας, διασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των συναυλιών.

Η παρουσία μας στις εκδηλώσεις αυτές αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης μας για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών. Η εμπειρία και η αφοσίωσή μας στην παροχή πρώτων βοηθειών, συμβάλουν παντα στην δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους παρευρισκόμενους.

👉Η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας, αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι έχουν λάβει άριστη εκπαίδευση και φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διασφαλίζοντας έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση.

👉Αγκαλιάζουμε το εθελοντικό πνεύμα και υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά, έστω και μικρή, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

💪Γίνε και εσύ εθελοντής!!!

Μη μένεις θεατής!!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα