Φροντιστές και νοσηλευτές για αμεση πρόσληψη αναζητά το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ( με συμβαση ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ) Νοσηλευτών/τριών και Φροντιστών/τριών.

Για τις θέσεις των Νοσηλευτών απαραίτητα προσόντα είναι το πτυχίο της Νοσηλευτικής ( όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ και ΙΕΚ ) και η άδεια άσκησης επαγγέλματος. Για τις θέσεις των Φροντιστών δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα. Παράλληλα η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενημερώνει όλους τους φοιτητές ότι δέχεται αιτήσεις για την πρακτική άσκησή τους στις ειδικότητες της Νοσηλευτικής, της Φυσικοθεραπείας, Ψυχολογίας, Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας και των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων ( Διασωστών ) καθώς και όλων των άλλων συναφών παραϊατρικών επαγγελμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο email : cv@palladion-rehab.gr και αμέσως θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη.

Για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο τηλέφωνο 2716 008888.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα σε ένα σύγχρονο, πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις δίπλα στο εξειδικευμένο μας επιστημονικό προσωπικό.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα