«Βάψτε τις διαβάσεις!»

Ως ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ επισημαίνουνε το πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί με τον αποχρωματισμό των διαβάσεων πεζών και των διαγραμμίσεων του οδικού δικτύου σε πολλά σημεία του Δήμου Ναυπλιέων.

Υπάρχουν σημεία τόσο στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου όσο και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες όπου οι διαβάσεις και οι διαγραμμίσεις να έχουν ξεθωριάσει και να είναι αδύνατον να τις ξεχωρίσεις πλέον. Και αυτό βέβαια αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα στην κίνηση των πεζών.

Ενημερώνουμε τη Δημοτική Αρχή ότι πρέπει να επιληφθεί του θέματος στο προσεχές διάστημα.

Ζητούμε ωστόσο από τη Δημοτική Αρχή ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς να προβεί άμεσα στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ των διαγραμμίσεων διαβάσεων πεζών μπροστά από όλα τα σχολεία του Δήμου.

Με ασφαλείς δρόμους θα κρατήσουμε ασφαλή και τα παιδιά μας. Τέτοια σοβαρά θέματα δεν χωρούν πολιτικής εκμετάλλευσης. Για τον λόγο αυτό ζητούμε η Δημοτική Αρχή να προνοήσει προς αυτή την κατεύθυνση και να λάβει εκείνα τα μέτρα που θα ενισχύσουν την προστασία των μικρών μαθητών και μαθητριών στην καθημερινή τους μετάβαση στο σχολείο.

ΥΓ: Το έργο της Οδικής Ασφάλειας το οποίο καθυστερεί χαρακτηριστικά και θα δούμε γιατί γίνεται αυτό περιλαμβάνει και έξυπνες διαβάσεις οι οποίες θα πρέπει να εγκατασταθούν μπροστά στα σχολικά συγκροτήματα τα οποία βρίσκονται δίπλα σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα