Επίσημη «πρώτη» για το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας!

Στολίδι για την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την Πελοπόννησο το Ανοιχτό θέατρο Καλαμάτας άνοιξε σήμερα για 1η φορά με τον καθιερωμένο αγιασμό. Περήφανος και συγκινημένος ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος έκανε λόγο για ένα έργο κομβικό, και πως όχι!

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς σήμερα ανοίξαμε για πρώτη φορά στους συμπολίτες μας τις πύλες του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν το χώρο και να περιηγηθούν σε αυτό το πολιτιστικό στολίδι για την πόλη μας!
Το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας αναμφισβήτητα αποτελεί ένα κομβικό έργο για τον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή όχι μόνο της πόλης μας αλλά ευρύτερα για τη Νότια Πελοπόννησο.
Ένα έργο του οποίου η ολοκλήρωση μας χαροποιεί και για έναν ακόμα λόγο, καθώς το συγκεκριμένο έργο δόθηκε αγώνας για να κρατηθεί ζωντανό και τελικά σήμερα να είναι έτοιμο για να το απολαύσουν οι συμπολίτες μας, καθώς απαιτήθηκε νέα μελέτη και νέα δημοπράτηση και σύμβαση για την κατασκευή του.
Ωστόσο αυτή η Δημοτική Αρχή, με πείσμα και πίεση κατάφερε το έργο να ολοκληρωθεί και πλέον η Καλαμάτα να διαθέτει ένα ακόμα σημείο πολιτιστικής αναφοράς, ένα χώρο με πολλές δυνατότητες για τη φιλοξενία μεγάλων παραγωγών που έλειπε από την περιοχή μας.
Καλορίζικο!

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα