Πιο επικίνδυνος καιρός το Σάββατο

Η «ψυχρή λίμνη» συνεχίζει να προκαλεί έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική, με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά να προβλέπει ότι η κακοκαιρία θα εκδηλωθεί σε δύο κύματα το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι μπόρες και οι καταιγίδες αναμένεται να διαρκέσουν από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, προειδοποιώντας τους πολίτες να είναι το ίδιο προσεκτικοί και αύριο. Όσον αφορά τη σημερινή ημέρα, έπεσαν 35 χιλιοστά βροχής.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί επίσης η Στερεά Ελλάδα, αλλά και η Πελοπόννησος.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, αναφέροντας ότι ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες θα παραμείνουν πάνω από την Ελλάδα μέχρι και το Σάββατο (31-08-24), επηρεάζοντας μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από συχνές αστραπές και πιθανές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα, τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια). σχυρές Βροχές και Καταιγίδες Αναμένονται:

Σάββατο, 31 Αυγούστου:

Από τις πρωινές ώρες και κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και ενδεχομένως στη Θεσσαλία. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα