Στην 1η γραμμή το θέμα της Κίου! Θα υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση;

Για τα καλά φαίνεται πως έχει πλέον ανοίξει το θέμα της εγκληματικότητας των Ρομά στη Νέα Κίο. Το περιστατικό με τους 4ήμερους πυροβολισμούς και τις αποκαλύψεις του parapolitikaargolida.gr για την βεντέτα των οικογενειών που προκαλεί τα περιστατικά, δρομολογήθηκαν ενέργειες και κινήσεις οι οποίες στοχεύουν ουσιαστικά στην ενίσχυση των δυνάμεων και τους αυστηρούς ελέγχους και βεβαίως, στην επιβολή του νόμου, στο τέλος της ατιμωρησίας.

“Φαρ Ουέστ” η Ν.Κίος! Πυροβολούν για 4η μέρα!

Η συγκέντρωση στη Νέα Κίο οδήγησε σε αποκαλύψεις. Για πρώτη φορά δημόσια ειπώθηκαν όλα όσα συμβαίνουν, όσα βιώνουν οι Κιώτες, όλα όσα έχουν μετατρέψει τον τόπο τους σε πολιορκημένη περιοχή!

Καζάνι που βράζει η Ν.Κίος! Είμαστε σε πολιορκία; Να τους διώξουμε!

Το δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών με πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου εξέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας εξουσιοδωτόντας τον δήμαρχο να κάνει όλες τις επαφές και ενέργειες εκείνες που θα φέρουν στην περιοχή περισσότερη αστυνομική δύναμη για τον έλεγχο και την επιβολή της τάξης.

“Άμεση ενίσχυση δυνάμεων” ζητά το ΔΣ Άργους-Μυκηνών απο τον Χρυσοχοΐδη

Ο κυβερνητικός Βουλευτής Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη και έλαβε την δέσμευση επιτόπιας παρουσίας του ώστε να ληφθούν αποφάσεις.

Έρχεται ο Χρυσοχοίδης για το θέμα της Κίου

Οι έτεροι δυο βουλευτές, Γαβρήλος και Πουλάς με παρεμβάσεις τους ανακινούν το θέμα, ο Ανδρέας Πουλάς με επερώτησή του το φέρνει στη Βουλή ενώ ο Γιώργος Γαβρήλος καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις.

Την ίδια ώρα η αστυνομία, στοχευμένα, μπαίνει στους καταυλισμούς, ελέγχει και συλλαμβάνει! Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμα επιχείρηση από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας οδηγώντας σε προσαγωγή 13 άτομα και σε σύλληψη 7 με την κατηγορία της ρευματοκλοπής.

Ο δε συλληφθείς για τα επεισόδια των πυροβολισμών, αφού απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα, πηρε το δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Βέβαια, στις τάξεις των κατοίκων υπάρχει δυσπιστία και όχι άδικα! Το πρόβλημα μετρά δεκαετίες και αντί να λύνεται, διογκώνεται! Θα είναι τώρα η ουσιαστική παρέμβαση; Δικαίως το ερώτημα ταλανίζει τους Κιώτες οι οποίοι δεν έχουν λάβει ως σήμερα παρά χτυπήματα κατανόησης στην πλάτη και…λύσεις επι χάρτου.

Χριστίνα Τσιορωτά

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα