Το Άργος υποδέχεται τους vespa club’s!

Από τις 29 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου στην Αργολίδα, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η 38η Καλοκαιρινή Πανελλήνια Συνάντηση των Vespa Clubs, την οποία μεταξύ άλλων συνδιοργανώνει η Ε.Ο.ΛΕ.Β. και υποστηρίζει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

Στις εν λόγω συναντήσεις, συμμετέχουν φίλοι της Vespa από 40 λέσχες και ομάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και λάτρεις του μέσου από χώρες όπως η Τουρκία, η Σερβία, η Γερμανία και η Ιταλία.

Στη φετινή διοργάνωση, οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 600, ενώ στις δράσεις της θερινής συνάντησης υπολογίζεται ότι θα λάβουν μέρος περισσότερα από 1.000 άτομα.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει πάρτι στην Παραλία των Μύλων, συναυλία με γνωστό συγκρότημα, εκδρομές και ξεναγήσεις σε σημαντικά αξιοθέατα σε διαφορετικά σημεία της Αργολίδας, με σκοπό οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής.

Σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό, στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία ως επί το πλείστον θα είναι αφιερωμένη στην πόλη του Άργους και τα σημεία ενδιαφέροντος γύρω από την ιστορική πόλη, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τις Μυκήνες και το Κάστρο Λάρισας που δεσπόζει πάνω από το Άργος, ενώ θα κάνουν στάση και στο Αρχαίο Θέατρο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα λάβουν χώρα τα Καλλιστεία Vespa, όπου στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα διαγωνιστούν μοντέλα από διαφορετικές εποχές, με σκοπό να διαδώσουν την αγάπη για τη vespa στους κατοίκους και στους επισκέπτες της περιοχής.

Δήμος Άργους-Μυκηνών

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα