ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το χρονικό των πυροβολισμών στη Ν.Κίο – Η «βεντέτα», οι σπίθες, οι συλλήψεις!

Τα όσα λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στη Νέα Κίο , ανεξέλεγκτοι πυροβολισμοί στον καταυλισμό της Καρακάξας και κλίμα φόβου σε ολόκληρη τη Νέα Κίο , τα parapolitikaargolida  έγραψαν νωρίτερα γι αυτό (διαβάστε εδώ ) έχουν βαθιές ρίζες! Ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλάμε για μια βεντέτα μεταξύ δυο οικογενειών η οποία έχει ανα καιρούς ξεσπάσματα που προκαλούν πανικό στους κατοίκους της Νέας Κίου αλλά και τραυματισμούς, και συλλήψεις που δυστυχώς όμως δεν πτοούν τους εμπλεκόμενους!

Πριν απο 8 μήνες υπήρξε βαρύτατος τραυματισμός απο την έκρηξη της βεντέτας. Ουδείς πτοήθηκε! Εδώ και 4 ημέρες οι δυο οικογένειες αστράφτουν και βροντούν, πυροβολούν χωρίς τέλος με κυνηγετικές καραμπίνες, σ ένα παιχνίδι κυριαρχίας χωρίς τέλος!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΉΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Parapolitikaargolida.gr το τηλέφωνο στην ΑΔ Αργολίδας χτύπησε λίγο πριν τις 2 τη νύχτα. Η αναφορά για πυροβολισμούς στον οικισμό Καρακάξα κινητοποίησε όχι μόνο τη νυχτερινή δύναμη αλλά και άλλους αστυνομικούς οι οποίοι κλήθηκαν να σπεύσουν! Οι πληροφορίες μας μιλούν για ομάδα πλέον των 12 αστυνομικών που έφτασε και περικύκλωσε τον καταυλισμό με φάρους ώστε να επιτευχθεί η προσέγγιση στα σημεία των γεγονότων.

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να προσεγγίσουν τα σπίτια και των δυο οικογενειών.

Προχώρησαν στην σύλληψη ενός άντρα απο τη μια οικογένεια ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε τα επεισόδια και τους πυροβολισμούς ενώ από την άλλη οικογένεια προσήχθη η γιαγιά προκειμένου να καταθέσει.

Μια γυναίκα τραυματίστηκε, προφανώς απο θραύσμα σφαίρας, στο μάγουλό της ελαφρά. Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο νοσοκομείο και κατ όπιν στην Α.Δ προκειμένου να καταθέσει και εκείνη.

Η επιχείρηση στον καταυλισμό κράτησε περίπου 1 ώρα. Η έφοδος της αστυνομίας και οι συλλήψεις οδήγησαν σε παύση πυρός αν και όλοι γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για προσωρινή παύση! Ο δε συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Θα είναι οι συνέπειες αυτή τη φορά ικανές να οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση της κατάστασης; Μπορεί η βεντέτα να πάρει τέλος πριν υπάρξουν θύματα;

Η δυνατότητα παρέμβασης των αρχών, δυστυχώς, είναι κατά την διάρκεια των γεγονότων. Άλλοι είναι οι φορείς που μπορούν και πρέπει να λειτουργήσουν προληπτικά ώστε να επέλθει ηρεμία, ειρήνη και ασφάλεια όχι μόνο στον καταυλισμό αλλά σε ολόκληρη τη Νέα Κίο η οποία δεν γνωρίζει πότε και απο που θα έρθουν οι αδέσποτες σφαίρες!

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα