Ανοίγει το θέμα της Κίου ο Μαλτέζος – “Ως εδώ!”

“Eπί τον τύπον των ήλων” ο δήμαρχος Άργους / Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, για ένα ζήτημα που τρώει σαν σαράκι τα σωθικά της κοινωνίας της Νέας Κίου, την εγκληματικότητα των Ρομά!

Ο Δήμαρχος πήρε σαφή και ξεκάθαρη θέση πριν απο λίγο στο δημοτικό συμβούλιο, μετά βέβαια και τους πυροβολισμούς που έθεσαν για 4 ημέρες τη Νέα Κίο σε κλοιό τρόμου! Όπως γράψαμε και νωρίτερα, μια βεντέτα μεταξύ δυο οικογενειών, προκαλεί συχνά / πυκνά επεισόδια, κάποια εξ αυτών ιδιαιτέρως σοβαρά, αναφερθήκαμε σε περιστατικά με σοβαρούς τραυματισμούς προ μηνών, που όμως δεν πτοούν τις δυο οικογένειες, όπως άλλωστε και οι συλλήψεις όπως αυτές που προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ   ΕΔΩ  και ΕΔΩ

Από τον Γιάννη Μαλτέζο ανακοινώθηκε συγκέντρωση σήμερα στις 20:30 στη Νέα Κίο με την παρουσία των βουλευτών στους οποίους έγινε δημόσιο κάλεσμα.

Δεν είναι δυνατόν να γίνει ανεκτή μια τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν κάλυκες σε όλη την περιοχή! Έχω επικοινωνήσει ήδη με το γραφείο του υπουργού , μιλούσα και με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ πριν,  πρέπει να ζητήσουμε ως δήμος και ως κοινωνία μέτρα ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή και στο δήμο μας. Δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε, χρειάζεται επαγρύπνηση σε όλα τα επίπεδα και συνδρομή της πολιτείας για την λύση!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαλτέζος.

Η συνάντηση έχει καθοριστεί για σήμερα στις 20:30 ,στο πνευματικό κέντρο της Ν.Κίου .

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα