Άνοιξαν οι εγγραφές για την 1η Ανάβαση Στυμφαλίας!

Ο Α.Σ.Ι.Σ.Α. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι συμμετοχές για την Ανάβαση Στυμφαλίας άνοιξαν ! ! Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι ήδη τεράστιο, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όλους τους αθλητές για την υποστήριξή τους .

Η Ανάβαση Στυμφαλίας θέλουμε να αποτελέσει έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χρονιάς και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες και τους θεατές .Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή για να εξασφαλίσουν θέση σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός .

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς του αγώνα, ΡΕΚΚΑΣ Ξυλουργικά καθώς και το ΙΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ των οποίων η υποστήριξη είναι καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης .

Η 1η Ανάβαση ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ που προσμετρά στο κύπελο Αναβάσεων ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2024 με την βοήθεια της Ρέκκας Α.ε. Ξυλουργικά

Στο πιο κάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την διαδρομή της Ανάβασης και ακόμα μερικές φώτο με καθοδήγηση για την τοποθεσία.

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα