Η «Ναυτική Ναυπλιάδα», οι 2 πρωθυπουργοί και οι δυο γιοί!

Μια φωτογραφία με καλοκαιρινή διάθεση ήταν αρκετή για να βάλει…φωτιά στις θερινές πολιτικές φήμες. Ο λόγος για την κοινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον γιο του έτερου πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστα, στην Πύλο, την πολιτική «έδρα» του κ. Σαμαρά.

Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών στο Πολεμικό Μουσείο, άλλωστε, συζητήθηκε πολύ, κυρίως για τα καρφιά προς την κυβέρνηση. Η φωτογραφία Καραμανλή-Σαμαρά jr., πάντως, δεν συνοδεύτηκε από μια νέα συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής έφτασε στην Πύλο με σκάφος και φιλική παρέα και τυχαία συναντήθηκε με τον νεαρό Σαμαρά, ο οποίος ολοκληρώνει τις διακοπές του πριν μετακομίσει εκτός Ελλάδος για το μεταπτυχιακό του. Ο Αντώνης Σαμαράς, όμως, δεν ήταν παρών, μιας και βρέθηκε στο Ναύπλιο, συνοδεύοντας τη σύζυγό του Γεωργία στις εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024», καθώς η κυρία Σαμαρά είναι πρόεδρος Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος.

Βεβαίως, συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών μπορεί να μην υπήρξε, ο κ. Σαμαράς, όμως, ενημερώθηκε… αυτοστιγμεί για την επίσκεψη του κ. Καραμανλή στα «λημέρια» του. Οι δυο τους, άλλωστε, διατηρούν απευθείας επαφή. Παράλληλα, σοβεί και η φημολογία για μια νέα κοινή τους εμφάνιση με την έναρξη της νέας πολιτικής σεζόν, έστω και σε πιο…χαλαρό πλαίσιο.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα