Διάψευση δημοσιεύματος

Μετά την από 16-8-2024 εξώδικη δήλωση-πρόσκληση -διαμαρτυρία -καταγγελία της κ. Μαρίας Μπαβέλα του Νικολάου, κατοίκου Αργους (Κοραή 2) , την οποία ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένος έλεγχός μας για την ύπαρξη ή μη υπογραφής της στο  κείμενο που δημοσιεύθηκε από εμάς στις 02/8/2024 ( Κείμενο -γροθιά απο Φιλόζωους: Έχει γίνει πρόοδος, πάψτε τις αντιπαραθέσεις! https://parapolitikaargolida.gr/2024/08/02/%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bb%cf%8c%ce%b6%cf%89%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%af%ce%bd/ ) , στο οποίο εμφανίζεται το όνομά της  ως υπογράφουσα, μαζί με άλλα πρόσωπα, κείμενο  με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των αδέσποτων ζώων. Βρείτε άλλα πεδία αντιπαράθεσης και διαπληκτισμών.

Ως εθελοντές/ριες επί συναπτά έτη έχουμε δει τους τελευταίους επτά μήνες βήματα προόδου σε ότι αφορά την ευζωία και την ασφάλεια των αδέσποτων ζώων.

Σίγουρα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και είμαστε πεπεισμένες πως με αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και τους πολίτες θα τα πετύχουμε.

Υπογράφοντες
Ζαραφωνίτης Στάθης
Γεωργούλη Μαίρη
Ταμπουρατζή Σταυρίνα
Καραφωτιά Κατερίνα
Σταθοπούλου Δήμητρα
Τσιαμουλου Παναγιώτα
Κωστάκη Μανταλένα
Βαρελάς Κυριάκος
Κατσιπώδη Ραφαέλα

Μπαβέλα Μαρία
Τσαγκαρέλη Ηλιάνα
Ρέντα Ευαγγελία
Καμπά Κατερίνα
Κουκουμτζή Βασιλική
Δανούση Μαρία
Παπακωνσταντίνου Λενα

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι  εντελώς εσφαλμένα αναφέρεται το όνομα της ανωτέρω κ. Μαρίας Μπαβέλα, κάτωθι του ανωτέρω κειμένου, ως συνυπογράφουσας αυτό, μαζί με άλλα πρόσωπα, δεδομένου ότι δεν τέθηκε στη διάθεσή μας πρωτότυπο ή αντίγραφο της υπογραφής της  κάτω από το ανωτέρω κείμενο και ως εκ τούτου διαψεύδουμε ότι αυτό (ανωτέρω κείμενο) φέρει ως υπογράφουσα την κ. Μπαβέλα Μαρία».

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα