Πάντα παρούσα η ΕΟΔ

Την Τρίτη 13/08/2024 ξεκίνησε το Φεστιβάλ Καρυάς με τη μουσική παράσταση Αέναοι.

Μουσικοί από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους Μυκηνών και μέλη του συλλόγου “Το Αρτεμίσιο” υποδέχτηκαν το κοινό με τραγούδια από το Ελληνικό πεντάγραμμο, σε έντεχνο και παραδοσιακό ύφος.

🏃 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αργολίδας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Καρυωτών και Φίλων της Καρυάς, παρείχε εθελοντικά υγειονομική κάλυψη με 3️⃣ εθελοντές διασώστες, καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων.

👉Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, έχοντας σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής μας, είναι πάντα πρόθυμη να συνδράμει στην ασφάλεια των πολιτών, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες όπου και όποτε ζητηθεί.

🙏Ευχαριστούμε τους διοργανωτές ΚΑΡΥΑ – Σύλλογος “Το Αρτεμίσιο” [the.artemision.karia@gmail.com] για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη απέναντι στο έργο της ομάδας μας.

👉Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αργολίδας αποτελείται από εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην εκπαίδευση και την προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Η δράση μας στηρίζεται στην αλληλεγγύη, την ομαδικότητα και την αγάπη για τον τόπο μας.

💪Γίνε εθελοντής, μην μένεις θεατής!!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα