Δήμος “κατέβασε ρολά” στην καθαριότητα λόγω…Παναγίας!

Στην εξωφρενική σύσταση να κρατήσουν οι δημότες τα σκουπίδια στο σπίτι τους για 24 ώρες, προχώρησε δήμος τγς Πελοποννήσου!

Τα δυσμενή σχόλια των πολιτών κάτω απο την ανάρτηση είναι πολλά ενώ πρέπει να σημειωθεί πως αυτή είναι τακτική της νέας δημοτικής αρχής αφού, πέρυσι , αλλά ούτε και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε υπάρξει ανάλογη ανακοίνωση!

Η εν λόγω περιοχή,  όντας πλησίον της Αθήνας,  σφύζει απο κόσμο και είναι το λιγότερο απαράδεκτο να μην υπάρχει μέριμνα καθαριότητας.

Πρέπει να σημειωθεί πως, κανένας άλλος Δήμος στην Πελοπόννησο δεν έχει προχωρήσει σε ανάλογη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

Αύριο είναι Δεκαπενταύγουστος και η πατρίδα μας γιορτάζει. O αντιδήμαρχος και οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας ευχόμαστε σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά, με υγεία και κάθε καλό.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω της αργίας, η Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων δεν θα λειτουργεί, οπότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των απορριμμάτων στις εγκαταστάσεις της.

Η αντιδημαρχία Καθαριότητας παρακαλεί τους δημότες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να κρατήσουν για 24 ώρες τα απορρίμματα γιατί δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποκομιδής τους.
Ας κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί, μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές, να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα του όμορφου δήμου μας!

 

Στο δήμο Κορινθίων βέβαια είναι ένα ακόμα σημάδι πως η καθαριότητα πάσχει, άλλωστε γι αυτό και πληθαίνουν τελευταία οι αναφορές περί αναγκαιότητας αντικατάστασης του Αντιδημάρχου ο οποίος ήταν στην προηγούμενη θητεία τοπικός Πρόεδρος κσι προεκλογικά είχε ξεσηκώσει επανάσταση στο διαδίκτυο με συνεχείς αναρτήσεις περί της καθαριότητας και της ανικανότητας του τότε Αντιδημάρχου.

Προφανώς, η πράξη ήρθε να του αποδείξει πως ο τομέας είναι “ηλεκτρικός” και η ευθύνη του χρειάζεται ικανότητες διαχείρισης.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα