Εθελοντική δράση καθαρισμού στην Καρυά!

Ο Σύλλογος Καρυάς Το Αρτεμίσιο, σε συνεργασία με εθελοντική ομάδα του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη, προχώρησε σήμερα σε καθαρισμό και εξωραϊσμό σημαντικών τοπόσημων της Καρυάς και της ευρύτερης περιοχής του Αρτεμισίου. Η Ελιτσά στην είσοδο του χωριού, η παρακείμενη κοίτη του ξεροπόταμου που διέρχεται κάτω από την κεντρική πλατεία, το Μπρακατσάκι, πολύ κοντά στην Αγία Παρασκευή ήταν τα σημεία εστίασης της δράσης. Απομακρύνθηκαν απορρίμματα και φερτά υλικά. Παράλληλα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου έδωσαν έμφαση στον θρησκευτικό προορισμό, την Παναγία Αρτεμισία, ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της εθελοντικής ομάδας του Ιδρύματος αλλά και μέλη και φίλους του συλλόγου που παρευρέθησαν σήμερα σε μια σημαντική δράση διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος χώρου και του χωριού.

Η σημερινή δράση είναι η πρώτη στα πλαίσια μιας συνολικής πράσινης προσέγγισης που θέλουμε να υιοθετήσουμε εφεξής και ιδίως για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Καρυάς – by Envirox.

Ο σύλλογός μας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ και σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, θα προχωρήσει σε διαλογή πλαστικών και αλουμινένιων απορριμμάτων, με σκοπό να ανακυκλώσει τα υλικά στους οικίσκους ανακύκλωσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ!

Μείνετε συντονισμένοι για νέα του Συλλόγου στην ομάδα του Fb : ΚΑΡΥΑ – Σύλλογος “Το Αρτεμίσιο” [the.artemision.karia@gmail.com] | Facebook

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα