Το “ευχαριστώ” στο Δήμαρχο Μαλτέζο!

Μετά τη μεγαλειώδη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο ΔΑΚ Άργους, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Άργους Μυκηνών για την αγαστή συνεργασία.

Προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλτέζο για κάθε στήριξη του , ο οποίος μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεξαχθεί με όλα τα προβλεπόμενα και με απόλυτη επιτυχία η συναυλία.

Ευχαριστούμε τους αρμόδιους αντιδημάρχους, το προσωπικό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου ,το γραφείο Δημάρχου , όπως και τους Δημοτικούς συμβούλους , που μας στήριξαν . Επίσης , θερμές ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό και στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία ,όπου αυτή χρειαζόταν. Τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης (Θα ακολουθήσει ονομαστική λίστα αυτών ) για την σημαντική τους βοήθεια στο σωματείο μας και φυσικά ευχαριστίες σε όλους εσάς που με την παρουσία σας , μιλάμε σήμερα για τη μεγαλύτερη συναυλία του φετεινού καλοκαιριού και όχι μόνο

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα