Κωστούρος σε Ορφανό: Ασχοληθείτε με την καθημερινότητα!

ΚΥΡΙΕ ΟΡΦΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ!!!

Είναι πλέον εμφανές σε όλους ότι ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκεται εδώ και ένα εξάμηνο σε κατάσταση παρατεταμένης ακινησίας.

Τίποτα δεν δείχνει να λειτουργεί όπως πρέπει και οι όποιες προσπάθειες χωρίς στόχευση δεν επαρκούν.

Η Δημοτική Αρχή Ορφανού αν και βρήκε ένα τεράστιο έργο από την απελθούσα Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κωστούρου δείχνει να μην ξέρει ή να μην μπορεί να βρει τη φόρμουλα να διοικήσει ομαλά και αποτελεσματικά προς όφελος των συμπολιτών μας.

Έχοντας ως μόνιμη δικαιολογία για τουλάχιστον ένα πεντάμηνο τη μη κατάρτιση προϋπολογισμού και τη λήψη ενός αχρείαστου δανείου 7,9 εκ. ευρώ έφτασε στο σημείο μηδέν. Αδυνατεί πλέον να βρει εποικοδομητικό τρόπο λειτουργίας του Δήμου από απειρία(;;;), από αλαζονεία(;;;) ανοίγει συνεχώς μέτωπα, προκαλεί αδιέξοδα και εγκλωβίζει το Δήμο σε άνευ ουσίας δυσάρεστες καταστάσεις ως «την γάτα που κυνηγάει την ουρά της».

Το αποτέλεσμα;;;

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του Δήμου οδηγείται στις «καλένδες»
φανερώνοντας για πολλοστή φορά την έλλειψη σχεδίου, γνώσεων και οράματος.

Για ανάπτυξη ούτε λόγος αλλά στα κουτσομπολιά, στις φωνές, στη συκοφαντία και στη δημοσιότητα δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και συνεργάτες παίρνουν άριστα.

Καθημερινότητα δεν είναι απλά μια αφηρημένη έννοια είναι η βελτίωση της καθαριότητας, των πεζοδρομίων, επενδύσεις στην ασφαλτόστρωση, στην συντήρηση των παιδικών χαρών, των αθλητικών υποδομών, των σχολικών κτιρίων, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κ.α, όλα όσα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Τι κάνετε εσείς για όλα αυτά εδώ και επτά μήνες;;;

Μόνο πασαλείμματα καταφέρνετε και κάνετε!!!

Δεν έχετε ούτε σχέδιο ούτε όραμα!!!
Το επαναλαμβάνουμε για να μην το ξεχνάτε!!!

Όμως, εκτός από τα μικρά και καθημερινά, απαιτείται να δοθεί έμφαση στα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια, τα Υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς.

Τι έχετε κάνει προς αυτή την κατεύθυνση;;;

Με μια λέξη ΤΙΠΟΤΑ!!!

Να πάμε όμως και ένα βήμα παρακάτω στις πηγές εισοδήματος του εκάστοτε δημότη μας που ως επί το πλείστον προέρχονται από την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία και τον τουρισμό.

Τι έχετε κάνει για τους κλάδους της γεωργίας και της κτηνοτροφίας;

Δυστυχώς ελάχιστα.

Στην καθημερινότητα φυσικά θα υπάρχουν προβλήματα τόσο στην αγροτική οδοποιία, όσο στην ύδρευση και άρδευση. Με ανακοινώσεις και με διακοπές νερού δεν λύνεται το θέμα. Θέλει σχέδιο, καθημερινή ενασχόληση και επαγγελματισμό. Αντί όμως να ασχολείστε με αυτά ψάχνετε εκείνους που χαλούσαν τα υδρόμετρα για να μην πληρώνουν.

Ως ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αφήσαμε ένα πλούσιο Τεχνικό Πρόγραμμα με πολλά εν εξελίξει και ολοκληρωμένα έργα και εσείς από εκδικητικότητα(;;;) από ρεβανσισμό(;;;) δεν τα αξιοποιείται ή τα έχετε παγώσει. Βρείτε άμεσα τρόπο να στηριχθεί στο κομμάτι που αναλογεί στο Δήμο το εισόδημα των ανθρώπων αυτών. Με την αδιαφορία που δείχνετε, πολύ σύντομα τα χωριά μας θα μαραζώσουν.

Κλείνοντας μην ακολουθήσετε την πάγια πλέον τακτική σας να ρίχνετε λάσπη στην προηγούμενη δημοτική αρχή.

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπωσιασμού και οι συνεχιζόμενες αυθαίρετες ερμηνείες πραγμάτων και καταστάσεων με οπτική που δεν συνάδει με την πραγματικότητα έχει κουράσει.

Η προσπάθεια των επικοινωνιολόγων σας κύριε Ορφανέ να καλύψει την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής στον τομέα της διοίκησης του δήμου και μην έχοντας από την πλευρά σας παρουσιάσει έργο και όραμα, κατηγορώντας μονίμως τους προηγούμενους για «κακοδιαχείριση», «αταξία» και «ακαταστασία» όπως καταλαβαίνετε δεν πιάνει πλέον στους συμπολίτες μας.

Ως ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του Δήμου μας και η παραγωγή έργου που από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του κυρίου Ορφανού είναι ανύπαρκτα.
Τον καλούμε λοιπόν, για μία ακόμη φορά, να σταματήσει να επαναφέρει τα φαντάσματα του παρελθόντος, να σταματήσει την «καραμέλα» με τις συκοφαντίες και τα ψέματα, να αφοσιωθεί σε αυτό για το οποίο τον εξέλεξαν οι συμπολίτες μας οι οποίοι περιμένουν να δουν έργο λύσεις σε προβλήματα του δήμου, μικρά και μεγάλα, χωρίς να τους αγγίζουν – διότι έχουν κρίση και άποψη – τεχνάσματα και «επικοινωνιακά παιχνίδια».

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα