Καθάρισαν την Καραθώνα εθελοντικά!

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλιακής ζώνης της Καραθώνας από τους αθλητές και τις αθλήτριες της Γ.Ε.Ναυπλιου!

Τη Δευτέρα 29.7 οι αθλητές και οι αθλήτριες της Γ.Ε.Ναυπλίου με την προπονήτριά τους Κωνσταντίνα Διαμαντή, άφησαν τη μπάλα του βόλεϊ πήραν τα γάντια τους και γέμισαν πάνω από 20 σακούλες σκουπιδιών καθαρίζοντας την παραλιακή ζώνη της Καραθώνας!

Ήταν μια εθελοντική δράση την οποία διοργάνωσε η ομάδα της Γ.Ε.Ναυπλίου σκοπό αφενός να καθαριστεί ο χώρος αλλά και αφετέρου να ευαισθητοποιηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση των αθλητών και αθλητριών της ομάδας.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι ο αθλητισμός συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του εθελοντισμού διοτι προωθούν τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες, την αξία της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

 

Η προπονήτρια της ΓΕΝ Κωνσταντίνα Διαμαντή ανέφερε τα εξης: ” Η ΓΕΝ με μια σειρά εθελοντικών δράσεων επιθυμεί να δείξει στους αθλητές και στις αθλήτριές της οτι ο εθελοντισμός είναι σήμερα πιο σημαντικός από ποτέ καθώς οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη του είναι τα στοιχεία που αναβαθμίζουν και προβάλουν το ανθρώπινο πνεύμα, τον πολιτισμό, το αθλητικό ιδεώδες, τη συνεργασία, την ομαδικότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μου και ένα μεγαλύτερο μπράβο στους γονείς τους που τα ανθρεφουν με αυτές τις αξίες “

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα