Κύριε Ορφανέ γιατί καθυστερείτε το ψήφισμα για την Καραθώνα;

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη μας ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ με τον επικεφαλής της Δημήτρη Κωστούρο έθεσε εκ νέου το θέμα του ψηφίσματος για την Καραθώνα με βάση την απόφαση του ΔΣ στις 15 Ιουλίου 2024.

Ωστόσο δεν έλαβε ξεκάθαρη απάντηση από τη Δημοτική Αρχή για το τι προτίθενται να κάνει. Δικαιολογίες του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκη ότι είμαστε σε επαφή με το ΤΑΙΠΕΔ δεν μας ικανοποιούν. Αρχίζουμε να γινόμαστε καχύποπτοι για τις προθέσεις τους. Δεν ξεχνάμε ότι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αναγνωσταράς στο ΔΣ στις 15 Ιουλίου φάνηκε ότι δεν επιθυμούσε το Ψήφισμα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Τι ακριβώς συμβαίνει θα μας δοθεί κάποια απάντηση και σε αυτή σας τη κωλυσιεργία;;;

Συμφωνήσαμε από κοινού για ένα ΨΗΦΙΣΜΑ για την Καραθώνα όπου οποιαδήποτε ενέργεια αξιοποίηση της να είναι σύμφωνη από το ΔΣ και σε γνώση της τοπικής κοινωνίας.

Αντιθέτως για άλλη μια φορά φανήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και με πολιτικά τεχνάσματα προσπαθείτε να μεθοδεύσετε και να καθυστερήσατε μια ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η Καραθώνα.

Σας ζητούμε να λογικευτείτε, να τα βρείτε μεταξύ σας και να συντάξετε ΑΜΕΣΑ το ψήφισμα για την Καραθώνα.

Λάθη και παραλείψεις δεν χωρούν τη δεδομένη στιγμή. Μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε το ζήτημα για αυτό σας επαναλαμβάνουμε .

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΤΩΡΑ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα