Κωστούρος: Ανύπαρκτη η πυροπροστασία κ.Ορφανέ!

ΚΥΡΙΕ ΟΡΦΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ;

 

Σε ρυθμούς χελώνας κινείται η Δημοτική Αρχή Ορφανού όσο αφορά τις δράσεις πυροπροστασίας που θα έπρεπε να είχε ήδη λάβει από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου την 1 Μαΐου του 2024. Τι αναμένετε για να ενεργήσετε;;;

Να τελειώσει το καλοκαίρι και να μην συμβεί το μοιραίο;;;

 

Έχει λογική αυτού του είδους η διαχείριση της καθημερινότητας προς όφελος του πολίτη;;;Βλέποντας όλα αυτά ένα ερώτημα προκύπτει που αναμένει απάντηση.

Λάβατε τα αναγκαία μέτρα ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και του φυσικού πλούτου του τόπου μας;;;

Η απάντηση είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ!!!

 

Και ξέρετε ΓΙΑΤΙ;;

Γιατί η ΠΡΟΛΗΨΗ απαιτεί βούληση, οργάνωση, καταμερισμό αρμοδιοτήτων, γνώση του χώρου ευθύνης, εκπόνηση σχεδίων δράσης σε τοπικό(κοινότητες) και κεντρικό επίπεδο (Δήμο και  -Περιφέρεια), συντονισμό, ένταξη εθελοντικών ομάδων και μηχανημάτων της περιοχής για άμεση εμπλοκή, εκπόνηση αιτιολογημένων μελετών για λήψη αντίστοιχων κονδυλίων, διαθέσιμο προσωπικό, μέσα, υλικά και πάνω από όλα ΕΛΕΓΧΟ.

 

Κύριε Ορφανέ τι κάνατε από όλα αυτά; ΤΙΠΟΤΑ!!!

Προεκλογικά όμως ξέρατε να καθυβρίζετε τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο για υποτιθέμενες ελλείψεις στην πυροπροστασία αφήνοντας αισχρά υπονοούμενα για κακοδιαχείριση. Και δεν μένατε σε αυτά κάνατε και βαρύγδουπες εξαγγελίες για αντιμετώπιση και λύση του φαινομένου.

 

Αποδειχτήκατε ΨΕΥΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!

 

Δεν έχετε ούτε σχέδιο ούτε τη γνώση όπως προεκλογικά λέγατε. Κοροϊδέψατε τους συμπολίτες μας με υποσχέσεις που δεν μπορείτε να εφαρμόσετε.

 

Όπως είναι φανερό ο Βασιλιάς είναι τελείως γυμνός όσον αφορά τα μέτρα πρόληψης και πυροπροστασίας.  Δεν υπάρχει δυστυχώς κανένας προληπτικός σχεδιασμός και ενημέρωση των συμπολιτών μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Σκόρπιες κουβέντες και ενημερωτικές ανακοινώσεις είναι στάχτη στα μάτια.

 

Δυστυχώς ζούμε το τελευταίο εξάμηνο στο Δήμο Ναυπλιέων κωμικοτραγικές καταστάσεις με καμιά σοβαρότητα από τη Διοίκηση του κ. Ορφανού που  ανέλαβε ένα δήμο με υψηλού επιπέδου έργο και τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Στις 24 Ιουλίου 2024 υπογράψατε απευθείας ανάθεση για εργασίες «Καθαρισμού αγροτικού οδικού δικτύου και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για αντιπυρική προστασία στην ∆Ε Μιδέας και ∆Ε Νέας Τίρυνθας». Ζητούμε άμεσα να έχουμε ενημέρωση για το ημερολόγιο των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν και τους αγροτικούς δρόμους όπως αναφέρονται στη μελέτη.

Έως τώρα καμία σύμβαση ή δαπάνη δεν έχει αναρτηθεί στη  ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Μας προκαλεί ερωτηματικά και απορία!!!

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα