Σκότωσαν αγριόχοιρο και τον πέταξαν έξω απο τον Κυνηγετικό σύλλογο!

Σοκάρουν οι εικόνες του σκοτωμένου αγριόχοιρου έξω απο τον κυνηγετικό σύλλογο Αργολίδας!

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο σύλλογος απο περίοικους. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι άνθρωποι του συλλόγου ενώ έχει αναλάβει την έρευνα η αστυνομία. Η πράξη θεωρείται αντίποινα σε σύλληψη παράνομου κυνηγιού που έγινε την Δευτέρα΄.

«Τη Δευτέρα έγινε σύλληψη για παράνομη ενέργεια, το μόνο που κατάφεραν είναι να μας κάνουν πιο επιθετικούς στους ελέγχους. Είναι θρασύδειλοι. Δεν είναι κατόρθωμα αυτό που έκαναν. Δεν θα μείνει έτσι. Γίνεται έρευνα. Είναι προσβολή για τους κυνηγούς και θα δούμε που θα φτάσει» αναφέρει ο γραμματέας του κυνηγετικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους για το συμβάν

Ο Kυνηγετικός Σύλλογος Άργους σε συνεργασία με τους Oμοσπονδιακούς Θηροφύλακες Ντόκο Παναγιώτη (Άργος), Μαστοράκη Γεώργιο (Ναύπλιο), Κατσαρό Κωνσταντίνο (Λυγουριό), αξιοποιώντας καταγγελία στην περιοχή ευθύνης του κυνηγετικού συλλόγου Άργους, και ωρα περί 1:30 23/7/2024, αντιληφθήκαμε όχημα να κινείτο ύποπτα κάνοντας χρήση προβολέα, και ταυτόχρονα ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Κινηθήκαμε άμεσα στο σημείο του συμβάντος, ακινητοποιώντας το όχημα, κατά το έλεγχο διαπιστώσαμε ότι έφερε ένα κυνηγετικό όπλο με προσαρμόσμενο φακό, άνω των τριών φυσιγγίων, κατάλληλα για κυνήγι αγριόχοιρου και κατά τον έλεγχο στους δίπλα παρακείμενους αγρούς, βρέθηκε ένα θηρευμένο αγριογούρουνο.

Ακολούθησε η αυτόφωρος διαδικασία και ότι προβλέπετε από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.
Για άλλη μια φορά το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους καταδικάζει τέτοιες ενέργειες, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν τους κυνηγούς και γενικότερα το κυνήγι.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα