Το OPEN MALL της Επόμενης Μέρας !!!

Ξεχωρίστε κάποια πράγματα, κατανοείστε τα και ενεργήστε σύμφωνα με το νόμο και στην προκειμένη περίπτωση με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας!
Ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας καθορίζει ότι οι πινακίδες διαφημίσεων ή πληροφοριών πρέπει να είναι παράλληλες με το δρόμο. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι οι πινακίδες αυτές πρέπει να διαβάζονται από τους οδηγούς των αυτοκινήτων! Όχι αυτό είναι απολύτως επικίνδυνο γιατί διασπάται η προσοχή του οδηγού και μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα! Οι ηλεκτρονικές πινακίδες που περιλαμβάνει το έργο του Open Mall έχουν πληροφορίες οι οποίες διαβάζονται από τους πεζούς οι οποίοι κυκλοφορούν στα νέα πεζοδρόμια τα οποία έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε οι δρόμοι αυτοί να είναι πολύ πιο προσβάσιμοι σε πεζούς σε ΑμεΑ σε μητέρες με καροτσάκια δηλαδή σε όλους!
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Το open mall είναι ένα εξαιρετικό έργο το οποίο έχει αναβαθμίσει όσες περιοχές περιλαμβάνει! Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για να το γνωρίσει καλά και ο κόσμος!
Όπως και όλα τα υπόλοιπα έχει σφραγίδα και ονοματεπώνυμο:
«Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» Δημήτρης Κωστούρος

ΥΓ: Κάπου στη σκόνη και στην υγρασία μιας αποθήκης είναι και το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό λεωφορείο (Επόμενη Μέρα κι αυτό φυσικά!!) που θα εκτελεί δρομολόγια μέσα στα όρια του OPEN MALL ή και λίγο πιο έξω!!!! Καθυστέρηση σε όλα μήπως ξεχάσει ο κόσμος και οικειοποιηθούν τα έργα της Επόμενης Μέρας!

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα