Κυνουρία: Απολογείται το ζευγάρι για τον θάνατο του 64χρονου – Το απόγευμα η κηδεία του θύματος

Στην αρμόδια ανακριτική αρχή της Τρίπολης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες, σύζυγοι μεταξύ τους, για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από κοινωνική εκδήλωση.

Στον 41 ετών σύζυγο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και η 34χρονη γυναίκα κατηγορείται απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο. Το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα, Τετάρτη και λίγο μετά το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης. Οι δύο συλληφθέντες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και καπέλα πέρασαν την είσοδο των δικαστηρίων χωρίς να δηλώσουν το παραμικρό,

Χθες έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών αναφέρει ότι είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του 64χρονου. Δε μπορεί να προσδιοριστεί από τις κακώσεις και πλέον οι αρχές, αλλά και η οικογένειά του, αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, με την προσδοκία ότι ίσως να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του.

Κηδεύεται ο 64χρονος

Σήμερα το απόγευμα θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στο 64χρονο θύμα. Η κηδεία του θα γίνει στις 18 :30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στην Τρίπολη.

Τι ισχυρίζονται οι δυο πλευρές

Ο συνήγορος υπεράσπισης Ευάγγελος Λαμπρόπουλος υποστήριξε ότι είναι συγκλονισμένο το ζευγάρι, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές και ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο δικηγόρος των συλληφθέντων, φερόμενοι ως δράστες και θύμα γνωρίζονταν φυσιογνωμικά ως συγχωριανοί μεταξύ τους.

Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες που αναφέρουν ότι είχαν καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ από όσο έπρεπε. και είναι συντετριμμένη είναι φιλήσυχοι άνθρωποι ζητούν συγνώμη από την οικογένεια και δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του 64χρονου, μέσω του δικηγόρου της, κάνει λόγο για μία προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα του νεκρού, που όπως αναφέρει, ήταν αγαπητός. “Οι συμμέτοχοι στη δολοφονία είναι πολλοί, εκείνοι που σφυρίζουν αδιάφορα, που δε μιλούν για την ώρα που δεχόταν χτυπήματα ο 64χρονος στην πλατεία του χωριού” υποστηρίζει χαρακτηριστικά. Ο δικηγόρος της οικογένειας του 64χρονου έχει λάβει εντολή να εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου να λογοδοτήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ο 64χρονος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να απώθησε το θύμα, όταν προσπάθησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν η σύζυγος του και η τρίχρονη κόρη τους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού, η κατηγορούμενη είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο, ο οποίος, όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, προσπάθησε να την πιάσει από την μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα