Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Γλυκομίλητοι και ευαίσθητοι στο λόγο σας, πρόκειται να πετύχετε τα μέγιστα. Ευγένεια και διακριτικότητα φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα ως προς την υλοποίηση των σχεδίων σας. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις και τα μικρά ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευχάριστη έκπληξη θα είναι για σας ένα ξαφνικό οικονομικό ανέβασμα, που θα «ανεβάσει» τη διάθεσή σας και θα τονώσει το ηθικό σας. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες αλλά και η διασκέδαση. Έτσι κι αλλιώς, εσείς δεν ξεφεύγετε του μέτρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Και ρομαντισμός και αγάπη και έρωτας και συναισθήματα και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στην αγκαλιά σας. Τι να ζητήσει κανείς περισσότερο απ’ τη ζωή; Επίσης, ένα οικονομικό σας ζήτημα διευθετείται άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να αναστατωθείτε από ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σας για να ανεβάσει την ψυχολογία σας. Θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση με πρωτοφανή, για τα δεδομένα σας, γαλήνη και επιτέλους έρχεται η χαρά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ομορφες στιγμές με φίλους και παρέες. Χαρά, διασκέδαση, αισιοδοξία. Πολύ θετική μέρα στο σύνολό της. Ενας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει από μια φιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσοι αναζητούσατε εργασία εδώ και καιρό, σήμερα θα εμφανιστεί μια εξαιρετική ευκαιρία. Μη τη χάσετε. Χρήματα από το πουθενά έρχονται να συμπληρώσουν τα οικονομικά σας κενά, αλλά και επαγγελματική καταξίωση για τους καριερίστες.

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν βρίσκεστε ήδη σε κάποια παραλία, είναι σίγουρο ότι το σχεδιάζετε. Το μυαλό σας τρέχει σε ήλιους, θάλασσες και καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ευνοούνται ταξίδια και θέματα σπουδών. Ενα νομικό θέμα σας διευθετείται θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αισθησιασμός και πάθος, ρομαντισμός και έρωτας. Αραγε είναι καλοκαιρινά ή κρατάνε από το χειμώνα; Οπως και να ’χει, εσείς θα περάσετε αξέχαστες, όχι χίλιες και μία, αλλά χίλιες και άλλες τόσες νύχτες ατέλειωτου έρωτα. Ωφέλεια, επίσης, από τα οικονομικά του συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια συμφωνία συνάπτεται με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους. Μια συνεργασία ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ενας έρωτας μετατρέπεται σε αγάπη. Μια σχέση κάνει το επόμενο βήμα. Αψογες οι συνεργασίες σας, τέλειος ο τρόπος που συνεργάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρόνια προβλήματα υγείας αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο της ίασης. Μικρές ενοχλήσεις που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν εδώ και καιρό επιτέλους θεραπεύονται. Εξαιρετικές οι συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο. Η ψυχολογία σας σε πολύ καλά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας νέος έρωτας παρουσιάζεται και σας αναστατώνει. Ερωτεύεστε με πάθος, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να το χαρείτε όσο πάει. Αν ανήκετε, όμως, στη δεύτερη, καλό είναι να σκεφθείτε τι διακυβεύεται.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέλετε να κάνετε πιο όμορφο το χώρο του σπιτιού σας και αποφασίζετε να τον ανακαινίσετε, να τον διακοσμήσετε… Δεν αποκλείεται να αλλάξετε και τα έπιπλα ή τα αξεσουάρ. Καθόλου απίθανο, δε, να αλλάξετε σπίτι.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα