Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (20.7.2024) το βράδυ, στην Επίδαυρο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (21.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Επίδαυρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (20.7.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 72χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Α΄ Ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, για εμπρησμό σε δάση, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (20.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα